Здравейте,
въпречки, че от много време съм се наточил на Субару, едва преди двайсетина дни упсях да се сдобия с едно такова - H6, 2005 Outback. В началото се бях насочил твърдо към Фори, но тъй като се оказа, че яко съм редуцирал ходенията по палатки, а и на ски да ходя, не ми се е случвало да закъсм - реших, че ще заложа на комфотра и в същото време да се запази проходимостта. Предишната ми кола (все още си я имам) е Сузуки Суифт 1.3 95 - и преходът определено е приятен:) Въпреки, че вече го имам от 3 седмици, по стечение на обстоятелствата едва днес упсях да го покарам на сняг и малко по магистрала. Колта може да се стори понзата на някои от вас. Взех я от човек, като преди това беше проверена при Краси, а след това и обслужена при него. Засега не мога да изкажа кой знае какви впечатления, освен че ме кефи:) Днес сутринта при потегляне показвания от компа разход беше скромните 22/100.

Тъй като не шофирам всекиндвено и като цяло много километри на година едва ли ще си сложа газ, предвид проблемите, които може да се появят.
Първоначално след много гледане вече поти имах уговорка с човек от форума да ми докара кола, но реших да погледна тази, защото стоеше доста време на обява и изглеждаше приятно. След като Краси не можа да намери нищо притиснително, а и отделно от сервиза на Субару във Варна (колата е обслужвана няколко пъти там) ми потвърдиха, че автомобилът е много хубав, не го мислих много...и така...вече съм в клуба:)
Благодарение на Jafaar се сдобих и със стикери, така че при първа възможност (като го измием) ще ги сложа, за да се разпознавам с другите фенове от форума.
п.с. Жената го кръсти Бари:)