Отговори на тема
 Помощ за покупка на Subaro Legacy ( или Outback) 2.5 + газ 
Автор Съобщение
Пресен - пресен

Постове: 1
Автомобил: audi tdi
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте пичове нов съм във форум , и ако тема не е за тук моля да ме извините .
От дълги години карам ауди tdi и реших да сменя марката няма да обяснявам защо ...
След всички изчетено тук и събрано като инфо и от познати се спрях именно на outback 2.5 i автомат + газ. инжекцион 98-2002 г. .
Искам да ви покажа колите които съм набелязал и ако някой колега от форума тук ги е виждал или някой ги е гледал ,бих бил благодарен да каже какво е състоянието и дали си заслужава да ходя да ги видя .
Ето и линк:
1 - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=7vcd7k
2 - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=7vnpoa - като не не написано дали е с въздушното окачване което искам да избегна .
3- http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=7vnsjz -тук е упоменато въдушното окачване .
Първо да кажа не ходя по скали , и кой- знае какви местности че да ми трябва висок автомобил просто се чудя между двата дали зимата ще са еднакво проходими и градски и извън градски условия , не ниви планини и т.н - кое бихте ме посъветвали да избера .
2- Скъпа ли е замяната на въздушното с нормално окачване не намерих инфо за това .
Бюджета ми е 5000 лв затова се ограничавам в тях за да има и за обслужване после затова зад. търся и газ .
Благодаря на всички и се извинявам за всичките въпроси но тук е мястото където мисля че може да получа нужното инфо .
Поздрави

Нед Окт 26, 2014 9:19 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 3414
Автомобил: wilderness outback
Телефон: 0877 40 43 30
Рейтинг: 613
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
третата мисля, че е продадена, ако нее тече и масълце от мотора доволно, има за смяна биелети задни.
Аутбека също не е за теб, няма да ти влезе в бюджета :)
имаше в Бургас едно златисто легаси 2000г. което беше читаво, ако го има пиши ще ти кажа до каква цена го бях смъкнал аз :)

Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"

Пон Окт 27, 2014 9:05 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
steling написа:
имаше в Бургас едно златисто легаси 2000г. което беше читаво, ако го има пиши ще ти кажа до каква цена го бях смъкнал аз :)

Но само ,ако напишеш името на марката правилно.
Поне в мобилето не я грешат.Не ти ли направи впечатление след толкова
прегледани обяви. :facepalm:

Пон Окт 27, 2014 1:34 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 130
Автомобил: VW Passat
Телефон: 0899 951 395
Рейтинг: 337
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
За автомобил №2: Според показаните фотоси, ако няма допълнителни "тунингиращи" доукрасявания, т.е. ако надписа отзад GX е оригинално поставен, и в съответствие с тази страница:
http://www.subaru.de/fileadmin/download ... e-2000.pdf
би следвало да има т.нар. от Вас "въдушно окачване".

Пон Окт 27, 2014 2:10 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2115
Автомобил: Subaru legacy 2,5 АТ 01GX limited
Рейтинг: 384
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
№2 е със въздушно окачване, вижда се и от копчетата се вижда до лоста за скоростите.
друг въпрос е че ако не са сменяни въглавници поне предните са заминали гаранция защото е над 10 годишно или много скоро ще заминат , рециклацията им струва 600 лв за двете във вабонти и още 100 сваляне качане и реглаж предница и задница.
Като гледам има две граждански значи е в БГ поне от две години което е добре ако е случило на собственик и го е сервизирал, доста тъпо е сложена бутилката в багажника, но това не е болка за умиране и се преправя ако някой е на зор.
4600 е една много добра цена за гледано субару, ако е гледано,а това с еразбира лесно защото все някой от сервизите ще го е правил и има история.
Аз моето под 6К няма да го дам да го пипнат даже, макар че за момента не ми минава и през акъла да го продавам.

Никога не си купувайте коли с въздушно с уговорката че възглавниците са сменени с читави втора ръка, няма такива, всичките са на по над 10 г и са на един хал, ако не е заминала ще замине скоро, защото гумата е стара, компресорите също са с изядено бутало, но се възстановяват, тогава вече са нови, когато се сложи нова гума на въглавниците и нова тефлонова втулка на буталото на компресора, преди това е само закърпена работа за малко.

Пон Окт 27, 2014 3:25 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема