Отговори на тема
 Нов Аутбек във форума :) 
Автор Съобщение
Пресен - пресен

Постове: 1
Автомобил: Outback '05
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги от един месец вече съм собственик на Outbeck 2005-та. Колата е с 2,5 мотор 165 коня и фабрична газова. От колата съм доста доволен, вече и навъртях към 1000км и доста добре се усеща, като динамика и разход. Предстои ми смяната на няколко неща и искам да се допитам до вас какви са нормалните цени за тях. Значи трябва да сменя предни дискове и накладки, втулки на предните носачи, шарнир и смяна на тампони за задния диференциал. Ще съм благодарен ако ми кажете ориентировъчна цена. Също така искам да знам какво ви е мнението за сервизите, видях, че има на Климент Охридски(Митака), в Люлин(Любо) и оторизирания на Цариградско. Кой от тях ще ми препоръчате? Благодаря ви предварително :)

Вто Юли 21, 2015 11:24 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 346
Автомобил: Legacy 2,0R Activ, 2006
Рейтинг: 171
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Честито, дано го караш дълго и с кеф!

Влез в темите ,,бели" и ,,черни" сервизи! Прочети ги от начало до край, и сам реши при кого.... :idea:

Сря Юли 22, 2015 5:44 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема