Отговори на тема
 subaru outback 2004-та, 2.5 бензин - превключване на бавни 
Автор Съобщение

Постове: 34
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,

От вчера карам subaru outback 2004-та, 2.5 бензин, 165 коня и понеже нямам опит с такъв автомобил искам да попитам притежателите на този модел кога се включват бавните скорости? Може ли да се включват в движение, или са направени да се включват само при спрял автомобил? Засега не ги пипам за да не рискувам, но доколкото разбирам от лепенката до тях може да се ползват и в движение. Също така смятам да сменя ремъка му, маслото на диференциала и моторното, но ще съм благодарен ако собственик на такъв модел ме насочи за нещо, което пропускам и на колко хиляди километра трябва да се обслужват горните за този модел, понеже все още не съм намерил книжката към автомобила :) След преглеждане на форума разбрах, че сервиза на Любо в Люлин е добро начало за да сменя горните, ако някой има друго мнение да ме поправи.

Нед Май 10, 2015 7:03 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2780
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 555
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Можеш да превключваш на бавни в движение, стига да си с подходяща скорост.

Нед Май 10, 2015 8:03 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема