Отговори на тема
 Плафон на Аутбек 2005 2.5 бензин с шибидах 
Автор Съобщение

Постове: 5
Рейтинг: 8
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Здравейте,
от броени дни съм горд собственик на 'нова' японска бензинова ламя (само 164 коня, но все пак). Имам обаче въпрос за осветлението в купето.
Забелязах теми из форума, но не намерих отговор точно... При шибидах версиите плафона на тавана е изнесен назад.
(сори за размера на изображението)
Изображение

Средното положение трябва да кара лампата да свети само при отворена врата нали? При мен не гасне та може да не прави нещо контакт в плафона, та ще търся майстор да я погледне (ако може да има различни причини моля да споделите мнение).
Основният ми въпрос е защо няма лампа отпред. При мен е тотална тъмница. Има два 'спота' които са ръчни обаче
Изображение
Забелязах едно малко диодче обаче в средата, и си мисля дали това не е някво осветление за отпред или това е някой датчик (трябва да се вижда точно в средата между лампичките). При всички положения е тотална тъмница. Това нормално ли е или моя убавец има някви болежки?

Много мерси предварително,
Боян.
П.С.: Въпрос офтопик - трябва ли бутона за аварийките при изваден ключ от таблото (мигачите си мигат нормално)?

Вто Мар 24, 2015 8:22 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 51
Рейтинг: 2
Нов фен
Отговори с цитат
Честито,колега !
Със здраве да си я караш.
А иначе си е тъмница.Нищо повредено нямаш.Оправя се като се отвори тавана и се върже централният плафон с предните лампички.Тогава като отвориш вратата и отпред светва.А туй диодче,дето го имаш в средата може да е сложено от мерак...от предният собственик(амбиентно осветление).Не че върши кой-знае каква работа,ама си е интересно.

Поздрави.
Боян

Сря Мар 25, 2015 7:55 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 394
Автомобил: Subaru Legacy H6 2004
Рейтинг: 244
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Средния плафон при мен свети ярко при отворена врата. Като затвориш свети леко намалено и намалява до 0 за около 20 секунди.
Копчето трябва да е в средна позиция.
Отпред свети само като натиснеш копчетата.

Чет Апр 23, 2015 1:44 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема