Колкото и да не ми се иска, ще те посъветвам да погледнеш
тази тема.
Общо взето, личните ми впечатления:
- автоматикът е безсмъртен;
- вероятността моторът да е духнал (или да духне) гарнитури около/след 200 хил.км. е огромна;
- поддръжката не е скъпа, ако колата е наред (което се постига с не-малка начална "инвестиция");
- с мойто "остро" каране преди ремонта от споменатата тема харчеше около 20/12 градско/извън, след ремонта харчи 15/10;
- тракане от предната страна на мотора, особено при запалване, означава ангренажен комплект за смяна (не помня цените, но гони 1000 лв.);
- увеличаване на нивото на охладителна течност и/или мехурчета в казанчето при загрял мотор означава 100% духнати гарнитури (читаво направен ремонт струва почти колкото колата);
- тропаници по ходовата част, ако има, най-вероятно ще са биалетки, евентуално тампони на стабилизираща щанга и може би рейка за рециклиране, за няма 500 кинта правиш окачването като ново, вкл. рейката.
Откакто карам такава кола, съветвам всеки чудещ се да си я купи само ако наистина има нужда от нея. Аз ако не пътувах често на дълъг път (с доста черни пътища) заедно с още няколко колоездача, велосипедите ни и всичкия багаж + подвижна работилница, щях да избера нещо по-евтино за "гледане".