Отговори на тема
 Още един в кюпа 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 98
Автомобил: Subaru Outback 2024 Premier XT
Телефон: 0899190962
Рейтинг: 180
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Хайде и аз да се отбележа 2007 2,5 АТ
Изображение
Изображение

Вто Мар 22, 2016 11:10 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 44
Автомобил: Субару Аутбак 2005 H6
Рейтинг: 22
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
tsonio denchev написа:
Хайде и аз да се отбележа 2007 2,5 АТ
Изображение
Изображение

Ами да ти е честито и много да и се кефиш. Може ли малко повече инфо, как я намери,техн. състояние и т. н

Сря Мар 23, 2016 5:57 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 132
Автомобил: Субару Легаси 1998 г.
Телефон: 0896634354
Рейтинг: 89
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Честито много безаварийни километри

Сря Мар 23, 2016 6:19 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 640
Автомобил: Forester 2.5XT '06AT;Outback B13 H6
Телефон: O8985O54I4
Рейтинг: 346
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Поздравления! Много везацарийни километри и покорени върхове с тази красавица :) :beer:

Сря Мар 23, 2016 7:53 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Отговори с цитат
За намирането-доста трудно я намерих, има няма 6 месеца гледах коли. Преди покупката минахме през два сервиза с продавача. При Митака ](*,) и след това при Любо. Няма да коментирам какво ми изкараха като резултати от Митака сервиз, знам само, че повече кракът ми няма да стъпи там. При Любо изскочиха малко тампончета на стабовете и това е. Гледахме я и в движение с живи данни и т.н. Абе никакви забележки. Да ама ми изскочи една грешчица в последствие Р0741- Торка на автомата. Светнаха чека, мига круиза и лампата за температура на кутията, а колата си върви все едно нищо и няма. Та поразгледах за този проблем ама нещо не изскача нищо като инфо. Още повече и на другите с проблем в Торка им свети спорт лампата. При мен само мига температурата за маслото на кутията а тя е в граници. Та незнам на къде да се насоча за проблема. Ако някой има идея ще съм благодарен.

Сря Мар 23, 2016 7:04 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 640
Автомобил: Forester 2.5XT '06AT;Outback B13 H6
Телефон: O8985O54I4
Рейтинг: 346
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
tsonio denchev написа:
За намирането-доста трудно я намерих, има няма 6 месеца гледах коли. Преди покупката минахме през два сервиза с продавача. При Митака ](*,) и след това при Любо. Няма да коментирам какво ми изкараха като резултати от Митака сервиз, знам само, че повече кракът ми няма да стъпи там. При Любо изскочиха малко тампончета на стабовете и това е. Гледахме я и в движение с живи данни и т.н. Абе никакви забележки. Да ама ми изскочи една грешчица в последствие Р0741- Торка на автомата. Светнаха чека, мига круиза и лампата за температура на кутията, а колата си върви все едно нищо и няма. Та поразгледах за този проблем ама нещо не изскача нищо като инфо. Още повече и на другите с проблем в Торка им свети спорт лампата. При мен само мига температурата за маслото на кутията а тя е в граници. Та незнам на къде да се насоча за проблема. Ако някой има идея ще съм благодарен.

Малко съм объркан от написаното по-горе, казваш закарал си я Митака и там той ти е казал, че има една камара проблеми, после си я закарал при Любо и той ти е казал, че има само едни тампони за смяна. След което щастлив си купил колата и има няма скоро след това таблото ти е светнало като елха и то все едни красиви лампи?! Ако това наистина е така, дали при Митака не трябва да стпиш повече или при Любо? :-?

Не ги познавам и двамата, та не съм пристрастен, но някак логиката не ми се връзва,

Това че изглежда, че върви, а нищо и няма не трябва да те успокоява. Отиваш на диагностика и там се вижда, кое какво. Разбира се винаги може да е нещо прецакан датчик или подобни, но няма как да се разбере с гадаене :( А и незнам дали Любо, пак ще е удачен избор.

Успех и дано всичко се оправи с малко $$$ и нерви.

Сря Мар 23, 2016 7:28 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Отговори с цитат
Друго имах предвид с прегледа при Митака. За 10 минути преглед на които не присъствам без да ми е обяснено какво и как е гледано ми излизат с едно листче на което са ми описали шум в заден диференциал, дискове с накладки и заден ляв лагер на главна. Исках да присъствам на прегледа но категорично ми беше заявено: Шефа е забранил. Викам добре как ги разбрахте тези неща, те ми имаме си начин.
И това за 10 минути време.
Оттам в рамките на 30 минути разлика преглед в сервиза на Любо. Над час и нещо отне цялата процедура. Момчетата много коректно минаха по всяка точка на колата и си казваха- това е ок, това е тръгнало ама ще е за ремонт след Еди колко си хиляди, това ти е директно за смяна и т.н. не коментирам цените които обявиха за ремонтите които обявиха на двете места. Да не говорим за отношението към клиента. За първи път стъпвам и при двамата и нямам никакви предпочитания нито към единия, нито към другия. А това с Торка не знам откъде дойде, пред мен беше тествана колата и да кажа че някои ме е излъгал няма да е истина. Затова и не обвинявам никои, просто попитах за мнение, понеже не намерих много информация в мрежата.

Сря Мар 23, 2016 8:34 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема