tsonio denchev написа:
За намирането-доста трудно я намерих, има няма 6 месеца гледах коли. Преди покупката минахме през два сервиза с продавача. При Митака
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
и след това при Любо. Няма да коментирам какво ми изкараха като резултати от Митака сервиз, знам само, че повече кракът ми няма да стъпи там. При Любо изскочиха малко тампончета на стабовете и това е. Гледахме я и в движение с живи данни и т.н. Абе никакви забележки. Да ама ми изскочи една грешчица в последствие Р0741- Торка на автомата. Светнаха чека, мига круиза и лампата за температура на кутията, а колата си върви все едно нищо и няма. Та поразгледах за този проблем ама нещо не изскача нищо като инфо. Още повече и на другите с проблем в Торка им свети спорт лампата. При мен само мига температурата за маслото на кутията а тя е в граници. Та незнам на къде да се насоча за проблема. Ако някой има идея ще съм благодарен.
Малко съм объркан от написаното по-горе, казваш закарал си я Митака и там той ти е казал, че има една камара проблеми, после си я закарал при Любо и той ти е казал, че има само едни тампони за смяна. След което щастлив си купил колата и има няма скоро след това таблото ти е светнало като елха и то все едни красиви лампи?! Ако това наистина е така, дали при Митака не трябва да стпиш повече или при Любо?
Не ги познавам и двамата, та не съм пристрастен, но някак логиката не ми се връзва,
Това че изглежда, че върви, а нищо и няма не трябва да те успокоява. Отиваш на диагностика и там се вижда, кое какво. Разбира се винаги може да е нещо прецакан датчик или подобни, но няма как да се разбере с гадаене

А и незнам дали Любо, пак ще е удачен избор.
Успех и дано всичко се оправи с малко $$$ и нерви.