|
|
|
Страница 1 от 1
|
|
| Автор |
Съобщение |
|
deyan_g
Регистриран на: Чет Фев 14, 2013 3:16 pm Постове: 171 Местоположение: София, Бъкстон
Автомобил: кален Outback H6 '01
Рейтинг: 30
|
Привет Колеги, От доста време ми изключва километража. Съответно и одометъра спира да работи. Шамар отгоре на таблото оправяше положението до известно време  В момента съм махнал пластмасите около таблото и като бръкна и натисна едната букса се оправя. За съжаление никъде не мога да намеря схема или описание на кодирането на кабелите, че да разбера кой кабел е за скоростомера. Някакви идеи?
|
|
|
|
| Сря Мар 16, 2016 12:44 pm |
|
|
|
quietriot
|
|
това е на моето табло схемата, случайно може и да са еднакви.
Прикачени файлове:
TABLO.pdf [218.56 KiB]
31 пъти
_________________ SUBARU LEGACY 2,5 AT 2001 GX limited
|
|
7
|
|
| Сря Мар 16, 2016 12:52 pm |
|
|
|
deyan_g
Регистриран на: Чет Фев 14, 2013 3:16 pm Постове: 171 Местоположение: София, Бъкстон
|
|
Супер, мерси. Същото е. Къде го намери?
|
|
|
|
| Сря Мар 16, 2016 1:45 pm |
|
|
|
quietriot
|
deyan_g написа: Супер, мерси. Същото е. Къде го намери? нали си преправях таблото и сложих черно от фейслифтов бек , като превехме прехода с Захо Бахо , го търсих по някакви схеми , които Божо ми даде : http://jdmfsm.info/Auto/Japan/Subaru/Le ... %20Manual/Виж на кой пин е да не ти прекъсва в куплунга в мъжката част , понякога пинчето се избутва назаде и не дава контакт.
|
|
|
|
| Сря Мар 16, 2016 2:39 pm |
|
|
|
quietriot
|
|
Само че виждам че отива в процесора на таблото и оборотомера и скоростомера, което предполага, че е судена спойка или лош контакт , двата уреда се закачат специфично на едни тръбета, абе май ще го разглабиш цялото явно и ще препояваш наред.
|
|
|
|
| Сря Мар 16, 2016 2:49 pm |
|
|
|
deyan_g
|
|
Вече два пъти съм раглабял. Презапоих няколко спойки, които не изглеждаха добре, но нищо особено. Ако леко побутна кабелите скоростомера тръгва. Пиновете изглеждат наред, кабелната букса също изглежда ок. Съмнявам се да е прекъснат кабела. По-скоро кабелната обувка е хлабава, но не успявам да я извадя от буксата. Всичко е супер дребно.
|
|
|
|
| Сря Мар 16, 2016 3:51 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|