|
|
|
Страница 1 от 1
|
|
Двигателя и воланът тресът при определена скорост
| Автор |
Съобщение |
|
kaloyan_st
Автомобил: Subaru Outback 1999
Рейтинг: 0
|
|
Здравейте колеги, наскоро си закупих Субару Оутбек 1999г. автоматик и както е описано във форума първоначалното обслужване ми стъпи около 2000лв. Когато купих колата спирачните дискове бяха криви и когато се натиснеше спирачка, колата тресеше здраво. Смених масла, дискове+наклатки, ремък+ водна помпа+ролки, кормилен накраиник и още няколко дребни неща. Това тресене от спирачките изчезна и като цяло колата работи супер. Остана единсвено един особен проблем с тресенето на двигателя и волана при определена скорост. Обикновенно това тресене се появява на скорост 90-120км километра когато оборотите са над 3000. Предницата започва да тресе а волана да вибрира силно, но след като колата включи на следващата предавка всичко това изчезва. Балансирах гумите,а и тампоните които държат двигателя изглеждат добре. Някой от вас имал ли е подобен проблем?
Благодаря предварително.
|
|
|
|
| Пет Юли 29, 2016 10:37 pm |
|
|
|
quietriot
|
|
Много от нас я имат, но двигателя ти нвма общо с тресенето, причимите са в предницата и са много.
Sent from my C6902 using Tapatalk
_________________ SUBARU LEGACY 2,5 AT 2001 GX limited
|
|
|
|
| Съб Юли 30, 2016 5:43 am |
|
|
|
Vmax
|
|
Ако си от София - мини през някой от сервизите да ти инспектират по внимателно скоростната кутия. Маслото на Кутията сменихте ли го и с какво?
|
|
|
|
| Съб Юли 30, 2016 8:36 am |
|
|
|
kaloyan_st
Автомобил: Subaru Outback 1999
Рейтинг: 0
|
|
И аз предполагам, че е нещо от предницата, мисля, че имам една щанга да оправям там, но не съм сигурен, че е от това. Инак и 2те масла са сменени и използвахме Fuchs.
|
|
|
|
| Нед Юли 31, 2016 1:03 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|