Отговори на тема
 Проблем с "виското" на Outback I AT 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 3
Автомобил: Forester Turbo AT LPG
Телефон: 087901O36O
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, колеги! Имам проблем с въпрсните дискове в автоматичната кутия на Аутбек първа генерация, 2.5 AT. Блокирали са, недозавива, предните и задните гуми влачат по асфалта, знаете как е. Разбрах, че "виското" на автоматичните кутии не подлежи на рециклиране или ремонт, така ли е? Имам кутия от 2.2 легаси, която разбрах, че ще пасне, но ще е по-къса, което честно казано не ми се иска, не обичам къси скорости.
1. Мога ли да използвам дисковете от кутията от Легасито 2.2 и да ги сложа на моята?
2. Ако не, може ли моите да се рециклират/ремонтират и ако да, на каква цена?
3. Или направо съм си за кутия от моя модел? Чух космически цени за авт. кутия за този стария аутбек.

Надявам се не повтарям някоя тема, търсих, но всичко беше за ръчни скорости.

Пет Сеп 23, 2016 4:04 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
За да ти влачи проблема не е в дисковете а в трансферния соленоид който е блокирал и зацепил задния мост на пълен блокаж.
Първо си направи диагностика на кутията.

Пълен ремонт 2 бона горе долу.
Кутия от същото поколение става, но трябва да е същото число.

Използвай търсачката - има доста теми за този проблем, соленоида около 170лв

Пет Сеп 23, 2016 4:11 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема