Здравейте,
Покарах вече няколко месеца Outback H6 (2005г) и като цяло съм доволен от автомобила, но има някои дребни неща, които всеки ден ме "човъркат"...
1. Навигацията в режим "ауто" за дневен/нощем режим не работи адекватно и постоянно я нагласям ръчно
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Ако е на автоматичен режим, като включа фаровете и влиза в нощен режим (тъмна), а по закон си караме винаги на фарове и през деня това е кофти... ако е ръчно зададен на дневен режим, вечер пък много свети... Вие как се справяте с това? Дори на дълго нощно каране понякога и "нощен" режим ми идва силен и ми се искаше да има изключване изцяло.
2. Много дразнещо слабо осветление на таблото при слънчево време нищо не виждам. Отделното копче за регулиране е на MAX, но въпреки това нищо не се вижда (текущ километраж, изминати километри, радио - станция, климатик градуси и т.н.) Това няма ли как да се промени (
дори с подмяна на диодите ПОД таблото)? Видях тази тема:
https://www.subaruclubbg.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=13739 за изключване на димването, но е за стария модел аутбек.
3. При палене на студен двигател често една от късите светлини не ми светва
на автоматичен режим (лява или дясна). Ако ги изключа и ги включа си светват и двете, няма проблем. При загрят автомобил това го няма. Пак си светват винаги двете на автоматичен режим. Дали това е лоша маса, или?
Да намажа/напръскам клемите с контактен спрей или? Та така... Ще

ако някой сподели...