Отговори на тема
 Моля,за малко помощ за легаси аутбек 2.5 автоматик 
Автор Съобщение

Постове: 1
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,от 2дни съм субарист.Досега не съм си представял дори че съществува идеалния автомобил,но който търси намира.С автомобилите съм на вие и ми е нужна помощ-какво задължително да обслужа по автомобила и къде. Около варна и къде да го газифицирам.Благодаря предварително

Вто Дек 13, 2016 7:20 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 659
Автомобил: VAZ 21023,OB 05MY 2,5i
Рейтинг: 57
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Добре дошъл и честита придобивка. Както се казваше в една реклама: "шофьора на Субару, ами си е шофьор на Субару" и идиотската усмивка дълго време не слиза от лицето му. Явно от еуфория не ти е останало време да огледаш по-подробно форума. Във Варна можеш да идеш при Миро (стария хлебозавод) или при Пламен. Ще ти прегледат автомобила и ще ти кажат какво е належащо да се сменя.

Вто Дек 13, 2016 8:32 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 853
Автомобил: Subaru Outback B14 3.6
Рейтинг: 578
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Привет и честито! За газ пък мога да ти препоръчам Елтех Системс - Ивайло Цочев. Известен е тук във форума, много Субарута е газифицирал, мисли, разбира и работи прецизно.

Сря Дек 14, 2016 7:54 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 42
Автомобил: Subaru Legacy 2.5 AT 2005г.
Рейтинг: 11
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
http://www.autogas.bg/ Стефан много съм доволен от него :good:

Сря Дек 14, 2016 8:11 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2448
Автомобил: STI
Телефон: 0886119703
Рейтинг: 729
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Добре дошъл и от мен , честита придобивка.За Варна от мен един съвет , вземи се запознай с Валю и Стелъо , това са хората които ще те преведат по утъпканите вече пътеки на Субару.

Сря Дек 14, 2016 8:19 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 853
Автомобил: Subaru Outback B14 3.6
Рейтинг: 578
Отговори с цитат
Krasiooo написа:
http://www.autogas.bg/ Стефан много съм доволен от него :good:

Не искам изобщо да се приема като заяждане, но като разгледах галерията на въпросния Стефан, се отвратих от монтажите. Разгледах монтажи на 6-7 автомобила и никъде не беше спазено никакво правило за правене на отвори в колекторите, дължина на маркучите преди и след инжекторите, което е са елементарни неща и в основата на всичко. Отделно и други неща имаше, които не ми харесаха, но там вече са по-скоро дреболии. С тези снимки в тази галерия човекът си губи по-грамотните клиенти, а може би не ги и заслужава. А и това е в сервиз на Рено, аз гледах точно Рена, защото тях ги познавам много добре и съм правил достатъчно монтажи на такива. Даже и на Субару му разгледах галерията и там никак не останах впечатлен.

Сря Дек 14, 2016 8:27 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Добре дошъл колега.
:idea: Като не разбираш от коли и си взел Субару някой прегледа ли колата?
Че да не стане грешка :facepalm:
Дано си късметлия.
А и без снимки тук не вярваме и не приемаме на доверие,че си взел Суби. :beer:

Сря Дек 14, 2016 11:23 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 636
Автомобил: Outback 2.5AT'03 ; Forester 2.5XT;
Телефон: 0885022272
Рейтинг: 514
Отговори с цитат
Отиди при Ивайло, за да ти направи и хубав монтаж и перфектни настройки и да си доволен. Звънни му предварително, че скоро си премести сервиза горе , около Метро.

Вто Дек 20, 2016 10:05 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, знаете ли къде се е преместил сервиза на Ивайло, защото видях, че вече не е на стария си адрес зад блока на Сливница?

Вто Яну 03, 2017 10:56 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 636
Автомобил: Outback 2.5AT'03 ; Forester 2.5XT;
Телефон: 0885022272
Рейтинг: 514
Отговори с цитат
0878409208 му е телефона. Звънни му и той ще ти обясни къде се намира вече.

Сря Яну 04, 2017 11:11 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема