Здравейте колеги,
Имамам добри смейни автомобили, но са по-скоро полу-спортни модели и след много мъки някак си стигнах до извода, че ми трябва един по-универсален автомобил тип малък танк

. Понеже не съм "сляп", мисля че съобразно хобитата ми и за разходки из природата със семейството, колата за мен е Аутбека!
Насочил съм се към 2003-2009 модела 2,5, автоматик, но искам няколко бързи отговора на конкретни въпроси, ако е възможно:
1. Има ли човек, според който 4-степенния автоматик на тази модификация е дразнещ и защо?
2. Не съм се насочил към H6, защото ще е змей за жена ми, а и от приятел газаджия знам, че просто ако на бензин могат да са милионници, то на газ се скапват много бързо, независимо от системите - с мазане, без мазане, течна фаза и т.н. Понеже не изключвам възможността да я газифицирам имам един въпрос - при първоначално обслужване мисля да регулирам клапаните и изпускателните да се сложат на макс хлабина, че натягали от LPG и след това на колко км. се проверяват пак - 40, 50, 60х.?
3. Какво според Вас да сменя при първоначалното обслужване, че да съм сигурен в колата поне 50-60 х.км., а не да си губя после времето с ремонти от типа на час по лъжичка? Евентуално приблизителна цена и сервиз за района на София?
Понеже мисля до месец да свърша тази работа, че ще продавам на приятел една от моите, ще се радвам на отговорите и ако някой предложи един тест-драйв или само да ме повози и демонстрира такъв Аутбек за района на София, почерпката от мен.
Предложения за закупуване също приемам, само да не е газифициран досега екземпляр.
Благодаря Ви!