Отговори на тема
 Търся Каре 
Автор Съобщение

Постове: 108
Автомобил: Outcack
Рейтинг: 12
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравейте, имам драма с откриването на предно външно каре за американски outback 2011г. 2.5 167 коня с ръчни скорости. По шаси Мимо 13 ми предлага само оригинално, което върви с полуоската без вътрешното каре за доста дебела цифра. По модел в магазините излизат карета, но не съвпадат нито на полуоската, нито на главината нито на дължина.
Карето е с дължина 142 мм, шлиците са 27 на брой, а шлиците на полуоската са 23. Полуоската при шлиците е с дебелина 25мм, а карето 28мм.
Някой с такъв проблем успял ли е да намери каре, което става или да минавам на вариант рециклиране?

Пет Фев 06, 2026 7:28 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 4377
Автомобил: SF5 S turbo/Mazda RX8/E84 18d
Телефон: нула89669393четири
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Европейските са 27/30 зъба. Части с поръчка от щатите, Дубай или Япония, тук ньенте. Опция би било ако шлиците на вътрешното стават на европейска полуос, да вземеш такава втора ръка с ново каре и нов лагер-главина.

Пет Фев 06, 2026 8:32 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 108
Автомобил: Outcack
Рейтинг: 12
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Благодаря! Видях, че се предлагат цели полуоски афтърмаркет, но няй вероятно пак няма да станат на главината. Мога да поръчам една да сравня дали вътрешното каре е същото и да я сменя комплект с лагера. Или най добре и двете, защото вътрешните карета имат луфт и имам леко тресене при ускорение и подозирам, че от там идва.

Съб Фев 07, 2026 8:50 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 335
Автомобил: Outback B12 H6, Outback B13,B14 2.5
Рейтинг: 124
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здрасти колега,
Аз имах също проблеми с каретата още когато купих колата и ги смених с цели полуоски втора употреба. Разликата е че моят аутбек е европейски и е с CVT , аз ползвах полуоски с карета от дизел даяам ти размерите и броя на шлиците дължина на полуоската с каретата 794мм, външно каре 27 шлици дебелина при шлиците 28мм, вътрешно каре 25 шлици 28,5мм дебелина. От това което си написал виждам че на главината ще стане, виж си само дебелината и шлиците на вътрешното каре.

Вто Фев 10, 2026 8:24 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема