Отговори на тема
 Outback V - фарове 
Автор Съобщение

Постове: 243
Автомобил: Outback 2.5 AT 2002 и 2.5 2016
Рейтинг: 85
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравейте

От около 2 седмици имам колата и много ми харесва, но не мога да се докопам до нея от жената :)

Направи ми вчепатление, че късите светлини не са както очаквах, не изглеждат да са помътняли нито пластмасата , нито рефлекторите. Струва ми се че десния фар свети не където трбва и, че като цяло и двата са ниски.

Как се настройва височината на светене?

Какви крушки се ползват? Като гледам не е с ксенон. Може да се пробвам със едни Night Breaker на Osran, но не съм сигурен какъв им е цокъла. Дали са Н7 като Б12ката?

В темата Особености на Outback V , също съм попитал няколко въпроса, но виждам че няма никакъв отговор.
Много моля ако някой е по запознат да удари едно рамо и там, колата още ми е нова и не съм запознат с особеностите и.
Ще съм много благодарен на всеки отговор Благодаря!

Пон Дек 19, 2022 10:54 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 4381
Автомобил: SF5 S turbo/Mazda RX8/E84 18d
Телефон: нула89669393четири
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Не съм пипал като твоята, но ако е с поне подобна централна електроника както при WRX VA, то може да се препрограмират изцяло светлините и да работят с лед, ксенон, крушки и май само лоени свещи не може.
Самите фарове имат врътки за регулиране - виждат се. Ако са самонивелиращи, първо се проверяват сензорите и работата им, след това се бара по реглажа.

Пон Дек 19, 2022 6:32 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 335
Автомобил: Outback B12 H6, Outback B13,B14 2.5
Рейтинг: 124
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега виж си в книжката ако имаш там пише какви са крушките и как се сменят даже, дано да е по-лесно от на б14.

Вто Дек 20, 2022 2:54 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 243
Автомобил: Outback 2.5 AT 2002 и 2.5 2016
Рейтинг: 85
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Смених крушките с ЛЕД и нещата изгряха :)
Светят добре но още не съм свикнал колко са силни и ги свалих надолу. Ще мина пак на реглаж за да съм сигурен че няма да залепявам насрещния трафик!
Оказа се че са Н11 както и на фаровете за мгла , така че ако заслепявам ще ги сложа долу и ще се ползват само когато няма на кой да вадя очите.
Но мисля че ще е ок, отрязва снопа светлина по добре даже от халоганните крушки

Чет Яну 12, 2023 12:43 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема