Споделям следната информация , не за да се оплаквам, а да споделя и да информирам относно днешното ми препятствие. Колата е Аутбек 2016 , закупена преди известно време с монтирано BRC Италия , съответно е редно газовата бутилка по БГ стандарт да бъде регистриран да взема розово листче и да мина техн. прглед. Звъня и питам BRC България , пращам снимки на бутилката и казват , да колата и бутилката по стикери и инфо от системата е 2016 , съотвтно е в срок да бъде регистрирана и може да мине при нас на двата прегледа. Закарвам колата и се оказва че монтираната от BRC бутилка е 2012 - въпреки предварителните справки , и не може да мине легализиране. Ок , на кола произведена 2016 се монтира бутилка 2012 , последва въпрос , защо това е така и може ли по рама да се изпрати запитване до BRC Италия , защо има 4 г разлика на "фабрично" монтирана система. Справката даде сонда 2016 , комп , 2013 , бутилка 2012. В същия момент каца господин в бяло жакетче , който вдига непредизвикан скандал , че те били еди кои си, защо и кой съм аз, че да трябвало да правят такава справка , те не били виновни ( рев и оправдания - неясно защо ) , че били BRC България да съм ходел в Италия , че газовата била слагана от някой си ( въпреки всички сервизни документи , че е излезла Bi Fuel от магазина ) и общо взето ....Еби си майката , че надигаш вопъл. Обявяват цена от 650 лв за смяна на бутилката , казвам Ок - нямам избор парите са приемливи , трябва да мина преглед ( още 150 при тях ) , но нямали време до месец и да ходя да търся.??>!? След поредния ми въпрос защо и може ли справка как е монтирана бутилка 2012 на несъществъващ към тази година модел и може ли да изискаме справка по Vin , ми се обясни от същия паляч , че съм на негова земя и ще прави каквото си иска и няма намерение да прави справкии + аман от Субараджии , техния манталитет и претенции. Съответно нещата ескалираха и да се благодари , че бях с дъщеря си ,на която възраста и не позволява да гледа как надут пуяк яде шамари от няма нищо си тръгнах . Преди да ме нахраните ...споделям случка ...казуса е решен срещу 430 лв за бутилка , 100 лв смяна и 110 двата прегледа пакетна цена Но отношението на някъФ самоповярвал си плазмодии за това , че за пореден път минавам на диагностики (излишни, но ей така да видим как работи ) , смяна на консумативи и т,н и редовни проверки в BRC България - София , среща пособно отношение от смешен репчещ се на клиентите си чичка било то и собственик ... не говори добре за това дали да ходите там ! Поздрави и здрави лагери на главините !
|