Отговори на тема
 Смяна на фарове на Outback 2.5, 165к.с, 2005 г. 
Автор Съобщение

Постове: 18
Автомобил: Subaru Outback 2.5, 165к 2005г
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,

Преди две/три години в Пловдив ми рециклираха цялостно фаровете на колата. Сложих им LED крушки на OSRAM на късите светлини и бях много доволен до момента.
Сега има доста по-слаба осветеност, въпреки че фаровете са полирани.

Възможно ли е самите LED крушки да са "отслабнали" или рециклирането не е било качествено...?

Но основния ми въпрос е, предлагат ли се фарове без лупи и с ксенон или LED, но да се чуваства човек комфортно, нощно време?
Разбира се да стават за Outback 2.5, 165 к.с, 2005 г.

С най-добри пожелания!

Пон Юли 28, 2025 3:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2508
Автомобил: Танк EJ22'94; EJ20G ; D15Z3
Рейтинг: 721
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
LED крушките отслабват. 3г са доста и най-вероятно са се изхабили крушките.
Аз карам с H4 LED на Филипс, на стъклени фарове и като са настроени са идеални и се вижда супер.
Дават им около 1000часа живот. Правих сметки, че ако карам 10х км на година, ще издържат около 1.50-2г.
Най-просто е, да сложиш нормални крушки за тест как се вижда и ще си покаже. После да си избереш дали Филипс, дали Осрам...
:good:

Вто Юли 29, 2025 12:28 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Отговори на тема