Отговори на тема
 Lift kit за Оutback 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 13
Автомобил: Subaru Forester 2.0XS
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Кога ще ги стигнем американците ? ................. [-X

http://www.subaruforester.org/vbulletin/f100/lift-kit-installed-my-outback-52797/

Сря Дек 01, 2010 1:38 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2539
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
приятел..този кит го гледах миналата година..,и много се зарибих.даже гледах също така вдигнат,само че го бяха отрязали като субару BAJA,като пикап го бяха направили пак американци..еее УНИКАЛНА РАБОТА..даже се зарибих много,ама доста ще струва..,но както казава Миро от Шумен кеф цена няма

Сря Дек 01, 2010 3:50 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 13
Автомобил: Subaru Forester 2.0XS
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Интересно ми е дали в България някой изобщо е правил нещо такова.
Преди време и аз се бях зарибил за яко подигане на машината, но за форестър. Даже търсих китове от Австралия. За жалост липсата на финикийски знаци в кризата си оказа влиянието, но не съм се отказал .... все някога ше го направя. Дано междувременно да намеря и други ентусиасти, та да не съм сам.

Сря Дек 01, 2010 11:14 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2311
Автомобил: EA839,MA1.20
Рейтинг: 506
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Това е готино подобрение, но ми се струва целесъобразно главно за Импреза или Легаси.
Аутбека и Форестера имат по 20 и кусур клиренс, който за 99% от офроуд разходките е напълно достатъчен.Ако не ви стигат, значи ви трябва сериозен "джип".
Да не забравяме, че такова повдигане, доста влошава пътното поведение и стабилността в завои, особено на вече повдигната кола , каквито са Аутбека и Форито.
Ако просто искате да се отличавате, може.
 -4

Сря Дек 01, 2010 8:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1325
Автомобил: Forester 2.0 MT
Рейтинг: 50
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ако все пак ще повдигам кола, бих взел най-високата, която да коригирам най-малко.

Когато някой прави Фори STI, не го прави само да се отличава нали, подобно е и с повдигането.

Сря Дек 01, 2010 8:24 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2311
Автомобил: EA839,MA1.20
Рейтинг: 506
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Въпрос на гледна точка, аз казах моята, базирана и на известен опит ,наблюдения и проучвания.

Чет Дек 02, 2010 12:45 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема