|
Страница 1 от 1
|
|
| Автор |
Съобщение |
|
javax
Регистриран на: Сря Апр 22, 2009 1:30 pm Постове: 75 Местоположение: София
Автомобил: Outback 2001 3.0 AT
Рейтинг: 0
|
Здравейте всички, Пратих брат ми за Outback 2001 в DE и предната сряда, като я докара, за пръв път се качих в Subaru. Дотогава не бях се качвал, още по-малко бях карал. Каква ще е следващата кола обаче беше ясно отдавна, отчасти благодарение на реклами като тази http://www.youtube.com/watch?v=JAw0qk5ONc4както и на това, което четох тук. Обаждам се да ви благодаря, че ме заразихте, щото няма такава кола! Обещавам снимки след малко и искам да си задам първия въпрос: Къде да направя каско, без да се налага да ми дупчат колата с аларми. Колата сякаш има имобилайзер (мигащият ключ на таблото е достатъчна индикация, че наистина има, или?). Мерси предварително!
_________________スバル アウトバックАко погледнете моя Subaru OUTBACK, може да си помислите, че не го обичам. Но истината е, че за мен мръсотията, прахът и калта, които полепват по него, са нещо като медал за храброст. Кой съм аз да отмивам всичко това? Аз... просто оставям вселената да се погрижи...
|
|
|
|
| Пон Май 09, 2011 12:17 pm |
|
|
|
BAlexandrov
|
|
| Пон Май 09, 2011 12:31 pm |
|
|
|
krass
Регистриран на: Пон Юли 21, 2008 7:45 am Постове: 2211 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback '00 AT
Рейтинг: 161   
|
|
Покажи им дистанционното на централното и кажи, че е аларма.
|
|
|
|
| Пон Май 09, 2011 1:55 pm |
|
|
|
javax
|
|
Ето и снимки на змея. Гори неумолимо, как ще се укротяваме не знам. Колкото до каското и алармата, тук в Добрич навсякъде ми обясняват, че каското може да се направи без аларма, но няма да покрива кражба. Ако можете да ме светнете къде точно да отида, за да не се занимавам с такива истории. Преди години в Алианц ми искаха или аларма или имобилайзер, и тогава се отказах, щото нямах имобилайзер, а аларма не исках да слагам. Сега ме е страх повече и не искам да се отказвам. Та ще съм благодарен за конкретни насоки, къде да го направя това каско.
_________________スバル アウトバックАко погледнете моя Subaru OUTBACK, може да си помислите, че не го обичам. Но истината е, че за мен мръсотията, прахът и калта, които полепват по него, са нещо като медал за храброст. Кой съм аз да отмивам всичко това? Аз... просто оставям вселената да се погрижи...
|
|
|
|
| Пон Май 09, 2011 3:53 pm |
|
|
|
tony
|
Честито и безаварийни километри 
|
|
|
|
| Пон Май 09, 2011 4:24 pm |
|
|
|
plaskom
|
|
_________________ www.plaskom.com
|
|
|
|
| Пон Май 09, 2011 5:30 pm |
|
|
|
Ivancho_moy
Изгонен
Регистриран на: Вто Май 25, 2010 9:23 pm Постове: 197 Местоположение: Dobrich
Автомобил: subaru impreza
Рейтинг: -15
|
честито колега  в добрич все повече се умножаваме
|
|
|
|
| Пон Май 09, 2011 5:34 pm |
|
|
|
thebrainless
Регистриран на: Съб Окт 24, 2009 10:01 pm Постове: 239 Местоположение: София
Автомобил: OUTBACK 2.5 2001г, OUTBACK 3.0 2002
Рейтинг: 44
|
Супер е Без аларма няма да минеш май.
_________________ stay hungry, stay foolish
|
|
|
|
| Пон Май 09, 2011 7:44 pm |
|
|
|
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179   
|
|
дива машина:)без аларма ще минеш
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
|
|
|
|
| Пон Май 09, 2011 8:56 pm |
|
|
|
Greg4o
|
Въх то 3000  Газ му е майката на жаждата  А тук и без аларма застраховат ДЗИ,Уника и т.н. А рекламата е яка.Сега се сещам,че от март не съм си мил дзвера 
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Пон Май 09, 2011 9:14 pm |
|
|
|
miroslavkm
Регистриран на: Пет Мар 16, 2007 7:56 pm Постове: 752 Местоположение: Русе, БГ
Автомобил: Subaru Outback 3.6, 2018
Телефон: 0889997071
Рейтинг: 88 
|
Колата е мечта, не и прави пълно каско, само за щета. Интереса към Субару за кражба е много, ама много малък. Много малко хора знаят, какъв автомобил е. Много безаварийни километри 
_________________ 0889997071
|
|
|
|
| Пон Май 09, 2011 9:21 pm |
|
|
|
DimoJekov
Регистриран на: Вто Дек 14, 2010 7:49 am Постове: 54 Местоположение: гр. София
Автомобил: Subaru Outback 2,5 limited
|
Разбирам какво ти е, и как е при такава придобивка.....Честито, много км. на кикдаун 
_________________ Ако правиш нещо, го прави както трябва http://airsense.alle.bg/
|
|
|
|
| Пон Май 09, 2011 10:49 pm |
|
|
|
dessito
Регистриран на: Чет Окт 14, 2010 7:00 pm Постове: 866 Местоположение: София
Автомобил: Impreza2.2Т ,Impreza H6,Subaru SVX
Рейтинг: 170   
|
|
_________________ Subaru Workshop 1040
|
|
|
|
| Сря Май 11, 2011 1:55 am |
|
|
|
javax
|
|
Мерси на всички! Снощи се прибирах към София след целодневни разправии с КАТ по регистрацията.
Исках да пробвам на нормално каране как ще се представи с разхода, останах очарован, не от разхода де, макар че май се спря на около 8, а от колата. Заковах на 99 (139 по "магистралите") с круз-контрола и отпуснах краката, карал съм само така, колата не трепна в нито един завой. Няколко пъти спирачката, там където телефонът изпиука за възможно КАТ-присъствие и това е.
За пикника - супер, 99% ще дойда, хем да ви разпитам за два проблема. На едната снимка се вижда едва как е огъната вратата зад шофьорското място. Сутринта преди брат ми да иде на оглед, я бутнал камион за боклук. Цената падна доволно от това, но сега ми се ще да я пооправя с минимум интервенция, та може да ми дадете съвет/препоръка за майстор. Другото е воланът - на втория ден откак пристигна почна да се чува едно леко щракане в него при въртене.
За каското ще видя тук в София какви са възможностите.
|
|
|
|
| Сря Май 11, 2011 9:33 am |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|