Здравейте на всички.
Нов член на форума от вчера, а от днес с нов Аутбек втора ръка. След 5 години тойота фен-разочарован и то от нови коли Айго, Аурис, Рав4 и Хайлукс , за добро или зло смених и аз резбата, поне пак е японска. Аутбека е американче 11 месец 2006 година 2,5 автомат на километража пише 62х мили, а дано е така. Веднага му сложих зимни гуми и след 50 км навъртяни през деня и оглед при приятел с канал се надявам да не съм се минал много. Щети на първо четене отпред две втулки на стабилизиращата щанга, отзад биалети. Като първи впечатления много приятна кола, доста по-безшумна от Рав4 и може би с една идея по-пъргава. Сега ме чака пълна спа процедура - филтри, масла, ремъци и др. плюс евентуално предни накладки, защото днес като сменях гумите видях, че предните апарати са доста прибрани. Има и един досаден проблем с колана на седалката за момичето нещо се вади с голям зор, но успяхме с жената да го извадим и заключим в ключалката преметнат зад облегалката и сме ок. Засега толкоз и а дано стана фен на марката