Отговори на тема
 Заден Диференциал 
Автор Съобщение

Постове: 5
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги,

При загряла кола и извиване на волана до край при паркиране имам силно думкане отзад, все едно е дигната ръчната. Диагнозата при Митака е повреден заден диференциал. Колата си върви нормално, при каране не усещам проблеми само при паркиране.

Та въпроса ми е как ли се е повредил диференциала. Може ли някой да ми обясни по подробно AWD системата на Субару. По специално ме интересува, когато колата не е на скорост - предните и задните колела свързани ли са - демек ако я дигнеш на крик и завъртиш едните - ще се завъртят и другите или няма??

Предположението ни беше евентуално при технически преглед да са ми го скапали. Но за съжаление няма как да го докажа :(

Мерси предварително

GL

Съб Май 05, 2012 1:52 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 62
Автомобил: Subaru Impreza XV 2011 AT
Рейтинг: 124
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Защо задния, той нали е отворен. Да не би да е централния. Имам същата кола и същата година и на мен ми предстои такъв ремонт. Централния диференциал е с виско, затова го прави като е позагряла. Четирите гуми еднакви ли са ти? При мен са еднакви и въпреки това се повреди. Нека някой по-компетентен да се изкаже. При мен, при завиване на по-остър завой от място(примерно при паркиране) все едно някой ме побутва отзад.

Съб Май 05, 2012 6:03 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема