Отговори на тема
 въпрос от един нов фен на субару! 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 6
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте фенове и собственици на субару! От скоро съм притежател на субару импреза 1.6, 16V. Карал съм доста коли, но като тази марка, стабилни във всяко едно отношение са рядкост! Имам въпрос, на който ви моля ако някои е информиран да ми даде съвет. Предварително благодаря! Проблема ми е, че смених ангренажния ремък и 2 от 4- те ролки, но се появи шум на износена ролка а такава няма! Молбата ми е ако някои е слагал ремък Geitz, дали е имал същия шум или трябва да сложа оригинален от субару. С изключение на този проблем съм много доволен от разхода на гориво и вървенето и! Ако някой ми даде някоя идея или насока ще му се отблагодаря. Бих искал да знам къде мога да намеря задни амортисъори за субару импреза 1.6 16V - ' 96г. във Варна. Още веднъж благодаря! :shock: :)

Нед Мар 30, 2008 1:13 pm
Върнете се в началото
Профил
звездоброец
Аватар

Постове: 1399
Автомобил: 4-цилиндрово сешоарче
Телефон: 0898-695-268
Рейтинг: 292
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Местя темата, успех! :wink:

Нед Мар 30, 2008 7:49 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW
Аватар

Постове: 820
Рейтинг: 63
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Здравей! Защо смяташ, че нямаш износена ролка, при положение, че си сменил само две от четирите ролки? Да аз сложих на моето Легаси ремък Гейтс (между другото много добри ремъци), но и смених и четирите ролки, обтяжна, зъбчата и две паразитни. Нямам никакви шумове, всичко е ОК. Провери за всеки случай дали шумът се усилва, когато навъртиш волана до край, при мене се случи това нещо и се наложи да се ремонтира хидравличната помпа. Проблема се появи или защото бяхме пренатегнали пистовия ремък или по-вероятното (както се изразиха експертите) помпата е въртяна в посока обратна на нормалната и лопатките бяха задрали в корпуса.
Успех!

Нед Мар 30, 2008 10:56 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 6
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Благодаря колега, ще се съобразя и с твоето мнение. Когато имам резултат ще пиша! По принцип нямам много време за форуми, но с удоволствие ще споделя. :D

Вто Апр 01, 2008 6:51 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема