Отговори на тема
 Проблем със спирачни тръбички ПОМОЩ... 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 773
Автомобил: Subaru Forester 2.0/125ps
Рейтинг: 84
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колеги, имам следният проблем: колата е импреза 98 година 2000 кубика, та изгнили са ми на импрезата задните тъбички за спирачките, те тръгват от един разпределител пред задната дясна гума, та тази тръбичка от към дясната гума е сменихме, но проблема е накъде отива другата за лявата страна, смисъл от къде минава под резервоара ли, под диференциала ли :-~ мисълта ми е следната, тръбичката тръгва от този разпределител до дясната гума и минава незнайно къде под колата, но директно ли влиза в лявото колело или под колата има някъде още някой разпределител? Някаква схема на тия тръбички има ли някъде? Всякаква информация ще ми е от помощ, благодаря предварително :bow:

Сря Апр 24, 2013 7:14 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 469
Рейтинг: 347
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Това е налучкване на твоя модел:

Группа: Ходовая часть, рулевое управление, система тормозов Подгруппа: BRAKE PIPING (265) Примечание: CENTER & REAR (02)

но най-добре е с твоя VIN номер на тоя адрес и да погледнеш същата секция за да си сигурен:

http://www.auto-parts.spb.ru/cat/su/su2.mycat

Сря Апр 24, 2013 7:28 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 773
Автомобил: Subaru Forester 2.0/125ps
Рейтинг: 84
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Разгледах го като вкарах VIN на моята кола и е същото като на снимката, значи утре пускам нова тръба покрай диференциала някъде и така, поне по това което видях тръбата от разпределителя, който е до гумата тръгва и директно отива в лявото колело :good: нагледно за снимката: в червено е разпределителя, в зелено е тръбата за дясното колело а в синьо е тръбата за лявото колело! =D>

Прикачени файлове:
pics_0_G10_265_02.gif
pics_0_G10_265_02.gif [ 29.86 KiB | Прегледано 250 пъти ]

Сря Апр 24, 2013 8:17 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема