Отговори на тема
 Въпроси за Impreza 2008 1.5 automatic 
Автор Съобщение

Постове: 2
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здрасти
супер фен съм на субару но никога не съм притежавал

искам да ви питам като по-висши в тая област какво мислите за impresa 1.5 2008-ма година автоматик

това което си миля само е че ще е малко тромава другото моля да ми го кажете вие
знам че за тези пари мога да зема по-стара и по-мощна кола но искам нещо по-ново
тва което гледам от няколко дни са плъзналите наоколо обяви от рода:
Изображение

моля споделете впечатления и мнения...изобщо заслужава ли си
благодаря

*edit Ако не се появява снимката вижте този линк:
http://la.gg/upl/subaru_1.jpg

Пон Авг 18, 2008 11:32 pm
Върнете се в началото
Профил
Форко-Отворко
Аватар

Постове: 257
Автомобил: Forester 2.0 Auto
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Похвално е, че искаш да си вземеш Субару :D
За съжаление 1.5 не е добър избор откъм динамика, а в комбинацията с автомат ще е дооооста тромава. Имаме служебни от старите (MY06) Импрези 1.6 автомат, то е едно молене докато потеглят... Имаме и по-новите с 1.5 мотора, но с ръчна СК, за да вървят трябва да се карат с много високи обороти. Един колега кара такава и разхода му в града (София) и извънградско е еднакъв - 9/100, да ама извънградско под 4000об не я кара.
Друга важна особеност на този модел (хеч-а) е тоталната липса на багажник, не знам дали си отврарял такава кола - отзад има място точно за един легнал куфар (не от дебелите), някъде около 20см дълбочина.
С една дума за семейна кола не става (няма място за багаж), а за спортна още по-малко (няма мощност).
Според мен почакай 1-2 месеца, ще излезе седан-версията на Импреза, там поне за багажа има прилично пространство.

Вто Авг 19, 2008 8:46 am
Върнете се в началото
Профил ICQ

Постове: 2
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
мда сигурно ще е адски тромава ...но толко ме кефи...само да беше с ръчни скорости ..щях да ги прежаля тея 105 коня
накрая ще взема да се прецакам и да я взема ..нещо съм се наточил... :-k

Вто Авг 19, 2008 9:05 am
Върнете се в началото
Профил
Subaru Extremist
Аватар

Постове: 1099
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Колега, вземи си Аутбек 3.0 и десния педал до ламарината :D

Вто Авг 19, 2008 3:23 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1869
Автомобил: LGT'10,Subaru Impreza 2.0 '97
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Доколкото разбирам причината да искаш тая кола е добрата цена в обявата. Ако харесваш предния модел - можеш да си вземеш за около 25000-28000 в отлично състояние , но без този недостатък - мотор 1,5. Това за някоя жена ще стане, но ти ще останеш разочарован. Ако не веднага , то след време.
Този мотор ще стане супер ако се намери фирма да го турбинира, което е тенденцията при други производители в момента. Тогава ще имаме сносна "бигачка" с приемлив разход и емисии.
Ама това е мое мнение и кой знае кога ще стане.
Успех

Вто Авг 19, 2008 5:15 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема