Отговори на тема
 Търся човек разбиращ от ел.инсталация Пловдив 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 26
Автомобил: Impreza
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Привет,тъй като не прецених в кой раздел да пусна темата я пускам тук. В случай,че съм сбъркал,моля да бъда извинен и темата да бъде преместена в нужния раздел.
Идвам и на услугата която търся.
Заех се с обръщането на волан на Импреза врх 99 година. Не съм правил такава интервенция до сега,но съм на мнение,че който не се е захванал той не го е направил. Проблеми имам много с инсталацията. Първо намерих инсталация,която на пръв поглед беше като моята, но когато започнах монтажа се оказа,че инсталацията не е от турбо и всички букси са различни,но и липсваха много кабели. Момчето се оказа коректно и ми върна парите. Втората инсталация, която намерих е от форестър автомат. Доста неща пасват,но и доста не. Буксите за абс са други, от скоростите има две букси,които няма къде да ги вържа,от автомата има големи букси,които няма да се ползват. Просто ме хвана страх да режа и да преправям. За това търся услугите на по-компетентен човек в тази сфера. Колата се намира в гр. Перуща на 18 км. От гр. Пловдие. Аз ще поема транспорта на всичко нужно и съответно ще заплатя за предоставената услуга. Т.е. Да се преправят нужните букси и да се допрекара инсталацията на колата до запалване. За връзка лично съобщение или телефон 0884 164 740 - Кънчо. По всяко време. Благодаря!

Нед Юни 14, 2015 12:17 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 244
Автомобил: Subaru Forester
Телефон: 0884898786
Рейтинг: 18
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Колега , аз се сещам само за един човек в Пловдив и това е Павлин телефона му е 0888 135 423 .... в неговият сервиз се занимават само със Субару и карат само Субару и за мен няма друг човек , на който да поверя колата си .

Нед Юни 14, 2015 8:33 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW

Постове: 2448
Автомобил: STI
Телефон: 0886119703
Рейтинг: 729
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Павлин :good: ,но колегата иска планината да иде при Мохамед.Ще е нужно колата да иде в сервиза и няма да има проблем да се оправи ел. инсталацията,още повече че има доста донори на части в сервиза. :idea: Павлин е твоя човек ,успех.

Нед Юни 14, 2015 8:51 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 26
Автомобил: Impreza
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря много, тъй като съм нов и не знаех за този човек. Още утре ще му се обадя :idea: :beer:

Нед Юни 14, 2015 10:17 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема