Здравейте,от приблизително месец ме сподоби господ с импреза,но успях да я регистрирам преди 3-4 дена поради недостиг на алумин-тенеке в КАТ.Сега ми е смешно,ама миналата седмица не можех да си намеря място от съклет.
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
А сега-за колицата!Тук четох доста за комбитата 1.6-че са доста спънати и тромави,и други подобни работи,но аз идвам от Justy(Suzuki) и Impreza-та ми се вижда самолет!

Днес поръчах нови гумета,в Петък или Събота -масло&филтри,ама ангренажа за съжаление ще се наложи малко да позачака .
Сега за за първите ми впечатления-мислех си,че за да кара човек Subaru,трябва да е с по особена чувствителност,да разбира и усеща изкуството,да има душа на художник!А сред тях има едни,наречени неправилно импресионисти-според мен,би трябвало да е импреЗионисти!С две думи-колицата ме кефи яко,като усещане,като звук и возия и макар че не е първа младост-и като визия.За мен си е хубавица!Естествено,като всяка кола на старо си има и кусури-скоростният лост не си застава на мястото сам и трябва да знаеш къде да го ръгнеш(четох такава тема във форума,за някаква пружина ставаше въпрос),копчелъците на парното не светят(не знам дали е нормално),а днес сутринта забелязах,че стрелката на спидометъра играе.Като се връщах от работа пък взе много трудно да се дига до към 40-50,и пак да пада,а колата си се движи с доста по висока скорост.Не знам жило ли е,или някаква електроника?Ако накой знае нещо по въпроса,ще съм благодарен за мнение.