| Автор |
Съобщение |
|
asio
Регистриран на: Вто Яну 11, 2011 5:51 pm Постове: 43 Местоположение: Plovdiv Рейтинг: 16
|
|
Здравейте. Бих искал да помоля някой вещ колега за стойностите на налягането в горивната система - работно ; с откачен вакуум от регулатора; с запушен обратен бенсинопровод и т.н. Импреза 94 1.6 ej16
|
|
|
|
| Чет Юни 02, 2016 4:47 pm |
|
|
|
petko 69
|
Колата работи добре на газ ,но няма мощност на бензин.Сменена бензинова помпа с оригинална ,но проблема остава.Моля знаещите за идеи. 
|
|
8
|
|
| Чет Юни 02, 2016 8:27 pm |
|
|
|
1040
|
Цитат: Бензина е 2.5 бара с вакуум и 3 бара без вакуум. Като му стиснеш обратния маркуч е около 5 бара макс.
_________________ 1040 Subaru Workshop - Обслужване и поддръжка на Субару. Тенчо Владев-0896404074
|
|
|
|
| Чет Юни 02, 2016 8:41 pm |
|
|
|
petko 69
|
1040 написа: Цитат: Бензина е 2.5 бара с вакуум и 3 бара без вакуум. Като му стиснеш обратния маркуч е около 5 бара макс.
|
|
|
|
| Чет Юни 02, 2016 8:44 pm |
|
|
|
valqk
|
|
Филтър сте сменили, предполагам... но все пак. Дюзи? Аз имам подобен проблем, но мисля, че моят е някъде по кабелите или в емулатора на газовата, защото както работи нормално, изведнъж се прецаква и гасне, ако успее да не угасне докато се 'оправи' пак си работи пак нормално (на бензин). Дава ми грешки във всички дюзи компа. При вас грешки по дюзите има ли при самодиагностика?
_________________ http://www.hostit.bg/
|
|
|
|
| Чет Юни 02, 2016 8:57 pm |
|
|
|
asio
Регистриран на: Вто Яну 11, 2011 5:51 pm Постове: 43 Местоположение: Plovdiv Рейтинг: 16
|
Благодаря на всички най вече на Петко и 1040. Проблема е решен. Налягането беше под 1 бар с помпа от мегапартс (уж редовна оргинална и т.н.). След закупуване на китайска но нова заработи като часовник. Съвет към всички: НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА СИ ВЗИМАТЕ УПОТРЕБЯВАНА ПОМПА 
|
|
|
|
| Пон Юни 06, 2016 8:18 pm |
|
|
|
asio
|
valqk написа: Филтър сте сменили, предполагам... но все пак. Дюзи? Аз имам подобен проблем, но мисля, че моят е някъде по кабелите или в емулатора на газовата, защото както работи нормално, изведнъж се прецаква и гасне, ако успее да не угасне докато се 'оправи' пак си работи пак нормално (на бензин). Дава ми грешки във всички дюзи компа. При вас грешки по дюзите има ли при самодиагностика? Не стигнах до четене. Мисля, че доста добре си се насочил към емулатора - пробвай с байпаси или нещо от сорта.
|
|
|
|
| Пон Юни 06, 2016 8:21 pm |
|
|
|
demoman
Регистриран на: Съб Сеп 29, 2012 2:24 pm Постове: 704 Местоположение: Пловдив
Автомобил: WRX '02 & 2.0X '04
Рейтинг: 177   
|
asio написа: ... След закупуване на китайска но нова заработи като часовник. Съвет към всички: НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА СИ ВЗИМАТЕ УПОТРЕБЯВАНА ПОМПА  Е, айде ся...  Аз пък съм сменил 3 помпи, все втора ръка, и до момента всичко е наред. Старата я дадох на едно момче, на което пък му беше гръмнала точно китайска такава. Извод: Жена и кола... и бензинова помпа са до късмет P.S. Аз все си мислих, че помпата трябва да работи като помпа... а не като часовник 
|
|
|
|
| Вто Юни 07, 2016 5:10 pm |
|
|
|
petko 69
|
demoman написа: asio написа: ... След закупуване на китайска но нова заработи като часовник. Съвет към всички: НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА СИ ВЗИМАТЕ УПОТРЕБЯВАНА ПОМПА  Е, айде ся...  Аз пък съм сменил 3 помпи, все втора ръка, и до момента всичко е наред. Старата я дадох на едно момче, на което пък му беше гръмнала точно китайска такава. Извод: Жена и кола... и бензинова помпа са до късмет P.S. Аз все си мислих, че помпата трябва да работи като помпа... а не като часовник  Помпата на Мега Партс 2ра ръка не качваше повече от 1бар налягане,затова я върнахме.След смяна с китайче нещата се промениха и колата си заработи нормално на бензин, друга тема е колко ще издържи .Цената на новата китайска помпа е 70лв. ,както написах и преди колата се кара основно на газ ,а бензина е за палене ,и екстремни ситуации.Благодаря на Тенчо за показателите на налягането.
|
|
|
|
| Вто Юни 07, 2016 6:33 pm |
|
|
|