Отговори на тема
 Въпрос за обръщане на волана на Импреза 
Автор Съобщение

Постове: 12
Автомобил: а, който му се кара - Outback 3.0H6
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги,

решил съм да си взема Импреза. Тъй като за момента в Англия са много изгодни се замислям да си я взема оттам. Въпросът ми е как стой въпросът с обръщането на волана!? Какво точно трябва да се смени, защото случайно подочух, че рейките са скъпи, но ако било с кутия, можело да не излезе много скъпо. Във форума видях, че има хора, които са си обръщали волана за 2300лв. Ако е така - добре, но да не се окаже, че 2300лв, ще ми е само рейката и още толкова за работа, табло и т.н., че тогава сметките ще ми излязат малко криви. Та въпросът ми е какво точно трябва да се смени за да се обърне волана и какъв е диапазона на цената на услугата (с материали и т.н.)!? Принципно съм се замислил за Импреза 2001-2003 (тази с кръглия фар - любимата ми кола откакто се произвежда!!!) ВРХ 218к.с. или в краен случай ще склоня на същият двигател на купе 1998-2000г, въпреки, че за кръглия фар ще направя всичко възможно!!!

Благодаря Ви за отделеното време и внимание!!!

Съб Май 30, 2009 12:24 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 16
Автомобил: Impreza 98, 1.6
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Привет Колега!Браво за добрия избор!имах и аз като теб до скоро една такава дилема-но за RAV 4.Карам импреза 98 ма,много слуша,но мислих и за тойотката-пак варянт от Англия!Всичко хубаво-но,това което подразбрах за обръщането на волана-рейка,табло,конзола за педали,конзола за копчета,кабели + ако поизпадне и някоя и допълнителна част.всичко това е около 2000 лв. втора ръка!!!Работата варира м/у 1800-3000 лв.,става за около 20 дена!Ако искаш разбира се качествена направа!Има и още 1 варянт!Карал съм 2 дена с десен волан-смесен цикъл София-Рударци.Пътя е доста натоварен-свиква се !Та варянта е-купуваш си една камера с монитор /по-хубавките са по 200 Е/ и си решаваш проблема/!Иначе съм чувал че в UK верно си гледат хората колите-така че още 1 път те приветствам за идеята!!! Успех с решението!

Пон Юни 01, 2009 9:36 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 16
Автомобил: Impreza 98, 1.6
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Привет Колега!Браво за добрия избор!имах и аз като теб до скоро една такава дилема-но за RAV 4.Карам импреза 98 ма,много слуша,но мислих и за тойотката-пак варянт от Англия!Всичко хубаво-но,това което подразбрах за обръщането на волана-рейка,табло,конзола за педали,конзола за копчета,кабели + ако поизпадне и някоя и допълнителна част.всичко това е около 2000 лв. втора ръка!!!Работата варира м/у 1800-3000 лв.,става за около 20 дена!Ако искаш разбира се качествена направа!Има и още 1 варянт!Карал съм 2 дена с десен волан-смесен цикъл София-Рударци.Пътя е доста натоварен-свиква се !Та варянта е-купуваш си една камера с монитор /по-хубавките са по 200 Е/ и си решаваш проблема/!Иначе съм чувал че в UK верно си гледат хората колите-така че още 1 път те приветствам за идеята!!! Успех с решението!

Пон Юни 01, 2009 9:37 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема