Отговори на тема
 Имам едно въпросче 
Автор Съобщение

Постове: 54
Рейтинг: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Здравеите колеги имам едно проблемче скоро си сложих газов инжекцион на импрезата ми и почна компютърат ми отчита грешка а и маисторите които ми слагаха газовата няколко пъти ми изчистваха грешките и казаха че е нагласено точно така както трябва да бъде и накрая ми казаха да ходя и да направя диагностика въпроса ми е каде да ходя да видя ква е грешката и ако трябва да го оправям някак си :(

Съб Авг 22, 2009 8:41 pm
Върнете се в началото
Профил
Subaru Extremist
Аватар

Постове: 1099
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Иди при Митака.

Нед Авг 23, 2009 11:02 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 54
Рейтинг: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
колега даи точния адрес

Чет Авг 27, 2009 7:08 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 243
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Borislav87 написа:
колега даи точния адрес

Ами ето ти един...
http://maps.google.com/maps/ms?msa=0&ms ... =UTF8&z=17

Пет Авг 28, 2009 8:48 am
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Borislav87 написа:
Здравеите колеги имам едно проблемче скоро си сложих газов инжекцион на импрезата ми и почна компютърат ми отчита грешка а и маисторите които ми слагаха газовата няколко пъти ми изчистваха грешките и казаха че е нагласено точно така както трябва да бъде и накрая ми казаха да ходя и да направя диагностика въпроса ми е каде да ходя да видя ква е грешката и ако трябва да го оправям някак си :(

Каква уредба и къде са ти я слагали, и най-важното каква грешка ти дава? При Митака и да отидшеш няма да може да ти помогне, ако не е негова уредбата, защото софтуера се различава.
Най-често дава бедна горивна смес и грешка в ламбда сонда - решението е т.нар. "повдигане" на сондата чрез монтаж на една дистанционна шайба или втулка.
И още нещо - ако уредбата ти е нова, след 1000 км задължително отиваш отново на финна настройка. Хубаво е да ти я обогатят малко, нищо че ще гориш 0,5л повече....

Успех

Пет Авг 28, 2009 9:21 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема