Отговори на тема
 Амортисьори 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 8
Автомобил: Subaru Impreza 1,6 98г.
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Колеги имам следният проблем:
имам импреза 1,6 98г. изтървали са ми преден десен и заден ляв амортисьор от което следва смяна на предни и следоватено на задни амортисьори, до тук добре но какви да бъдат като марка - газови или маслени, както и каква ще е цената. Намерих за 150 лв. бр. предни 2-ра рака с пружини и тампони ( малко скапичко за 2-ра рака ми се видя ), също по мое скромно мнение е по-добре да са нови.
Моля дайте съвет, че трябва да се погрижа за любовницата :)

Благодаря Ви предварително

Вто Авг 24, 2010 2:46 am
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW

Постове: 84
Автомобил: Subaru Dragster MY99, 2.0 MT
Нов фен
Отговори с цитат
Амортисьори само нови, преди време колегата mimo13 ми предлагаше нови предни и задни маслени. Питай него.
Иначе има вариант и за смяна на пълнителя с такъв от Ауди някой си модел с подобни габарити на амортисьора, както аз направих с моите, но колко ядове прах после не е истина. Наложи се преправяне, заварки, после един от новите протече :))) голям кеф за да спестиш 200 лева.

Вто Авг 24, 2010 1:11 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
и аз мисля за нови нещо 2-ра или заместители не ми харесва офертата хич

Вто Авг 24, 2010 5:10 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW
Аватар

Постове: 2506
Автомобил: Танк EJ22'94; EJ20G ; D15Z3
Рейтинг: 721
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
това с новите е така, ама не съвсем.
преди време и аз мислех така, докато не купих едни газови втора ръка (на 1година и нещо) от колега в опел форума (за астрата ми) и последните 3-4 годни не са мръднали. Въпрос на преценка е за тези втора ръка и на късмет де :)
Но ако си късметлия и случиш на някой, който е сменял заради промяна по окачване почити нови - кяр :)
Иначе, наистина няма голям смисъл в стари, ако ще сменяш след година.
пример - при мен комплект 4 ама + 4 пружини ~ 1500лв :))) (нови)

Вто Авг 24, 2010 10:43 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
ми за ралика 30лв. нови стари знам ли, май ще са нови въпреки че 2-ра рака си имат предимства като например идват с пружини и лагери
Другата седмица като зема заплата ще се реши, то е ясно че ще се взима няма на каде :) трябва, че иде зима.

Вто Авг 24, 2010 11:16 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW
Отговори на тема