Отговори на тема
 Светна ми една лампа? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 1414
Автомобил: STI (GVB)
Рейтинг: 225
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Миналия ден паля но бързо върнах ключа и не запали,при втория опит падна здраво въртене и не! Реших,че съм я задавил(никога не съм имал кола която се дави) изчаках една цигарка и пак тоя път запални след кратко въртене обаче тази странна лампа в жълт цвят остана да свети :shock: до колкото разбрах е заместител на (чек енджън)
видях един познат с хамар и тои ми каза ,че имал същата и веднъж му светнала от кофти бенз като сложил добавка за прочистване и 100 октана се оправила! Сложих и аз 100 октана за 50 кинта и хоп загасна :D Днес пак същото само ,че неискаше да запали без да съм я давил и от сорта след няколко опита и здраво въртене запали и същата лампа свети сложих пак бенз ама не свети си и това е! В книжката пише- визит юар субару дилар ама на мен най близкия ми е на 100 км #-o дали има вариант да е от смотан бенз? на елкон дали ще се разбере къде е проблема?

Сря Окт 27, 2010 3:45 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1800
Автомобил: '97 Impreza GF AT, 2.0, 115, SOHC
Рейтинг: 91
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
от нета виж как се прави самодиагностика, и каква е точно грешката, какъв е проблема

Сря Окт 27, 2010 5:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1880
Автомобил: Forester 2.0
Рейтинг: 133
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ако искаш ела в Пловдив да ти разчета грешката - ако имаш OBDII букса - Естествено, безплатно за колега :D
Уточнение: Ако модела е EU и след 2000-та година, трябва да имаш - под кормилото е.
Ако е USA - май го имат от 1998-ма по закон

Сря Окт 27, 2010 6:17 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1414
Автомобил: STI (GVB)
Рейтинг: 225
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Мерси колега щях да се възползвам от предложението ако тук в смолян нямаха за колата ми! Оказа се ,че имат програмата което страшно ме учуди-закачихме и показа грешка (датчик на колянов вал) веднага си го поръчах от Мимо13 за първи път ползвам елкон или както там се казва ,браво! Иначе с проба грешка бая чаркалък можеше да сменя #-o

Чет Окт 28, 2010 11:37 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема