Здравейте отново Надявам се да не ставам нахален,но имам едно запитване. Някой може ли да ми даде повече инфо или просто от куде мога да се инфорирам отностно разликите между англииските Импрези и СТИ-ите? Благодаря предварително.
Нед Окт 23, 2011 8:25 pm
Soflab
Регистриран на: Сря Авг 03, 2011 8:26 am Постове: 599 Местоположение: София
Автомобил: Forester 2.5 STi
Рейтинг: 285
При вас има една особеност - която ти дава възможност да избираш измежду най-добрите спецификации на тази марка - заради десния волан и големия внос на японски разновидности и на СТИ и на ВРХ/ГТ/Турбо/R/RA/555 и тнт - тъй че разликите варират от това кои варианти ще почнех да сравняваш - а и не казваш за кои години.
Пон Окт 24, 2011 1:54 am
machiavelly3
Регистриран на: Вто Фев 16, 2010 12:25 am Постове: 21 Местоположение: Lancaster,England
Автомобил: Subaru Impreza wrx sti
Рейтинг: 0
Ами интересуват ме само класическите форми мисля че са 92-2000г.Искам да сравня СТИ до 4та версия (просто до тази версия мога да си позволя) и англииските Импрези 2000 турбо.А ако някоий би ми дал съвет към коя версия на СТИ трябва да се насоча като най-агресивна и най-сполучкива,бих бил благодарен!
V3 e най-агресивна. Според мен V4 е най-сполучлива като баланс, но и двете страдат от биелни лагери. Ако се сменят преди да изтропат ремонтът е сравнително лесен и евтин.