| Автор |
Съобщение |
|
Vmax
|
Alxx написа: Направих си труда да изгледам клипа и се чудя да се посмея ли или да плача. Загнила врата, изпарител за кофата(протекъл е, вижда се), мътна спирачна течност и седалка намачкана много по-зле отколкото беше на моята Импреза на 300к, когато я продадох. Вярваш ли в Дядо Мраз?  Тая кола с дилърска газ е минавала поне 25к на година(иначе няма сметка), ти си сметни математиката. Иначе са я накурвили добре, поне на пръв поглед. P.S. О̀правен си с ББ таговете, нещо ми миришеш на реклама? Задната врата на багажника се затваря странно - в левия край пропада много надолу, а в десния не. На клипа се вижда разминаването по фугите и как в долния край почти опира в бронята. Малко са се престарали с намазването - чак бутилката да гримираш:). Иначе изглежда свежо за годините - боя, фарове, интериор. Но на тези години няма как да е под 300х км. Ако толкова му харесва на кандидат колегата , да вкара в сервиз - с оглед отдолу и тест на ваккума ще се види става ли за нещо. За тия пари толкова
|
|
|
|
| Чет Апр 10, 2025 7:37 am |
|
|
|
vlado35
|
Много благодаря и на двамата за информацията, забелязахте неща, които аз не. Като цяло съм гола вода в преценката дали даден автомобил е добре на външен вид или не, поради което търся помощ тук, в Субару сектата. Ако може да разгледате и тези двете Импрези, изглеждат ми добре уж (първата видях, че е избила ръжда на задните калници, то си е и написал човека). https://www.mobile.bg/obiava-1173841503 ... preza-2-0r - тук е добре мисля, че собственика е записвал история на ремонтите, само с тези затъмнени предни стъкла ме притеснява как ще реагират катаджиите. То за задните се заяждат .. https://www.mobile.bg/obiava-1174159986 ... ru-impreza - тук има севизна книжка за обслужване, но колко може да ѝ се вярва .. И това Легаси ми допадна, то малко не е за тази тема, но ако изразите мнение и за него, ще съм благодарен: https://www.mobile.bg/obiava-1173813819 ... -0r-165k-sКато цяло търся от частни лица обяви, както се съветва и тук във форума, но ми трябва помощ от вас за избора.
|
|
|
|
| Чет Апр 10, 2025 2:18 pm |
|
|
|
Alxx
|
|
Харесваш, водиш в "бял сервиз" за тест и така. Първата обява звучи честно, между другото.
_________________ Cogito ergo sum
|
|
|
|
| Чет Апр 10, 2025 7:23 pm |
|
|
|
Alchibashko
Автомобил: Renault
Рейтинг: 0
|
Здравейте, дали някой може да даде информация за тази Импреза: https://www.mobile.bg/obiava-1175657130 ... reza-2-0-rНов съм във форума и напоследък чета доста. STI от край време ми е мечта и като цяло Subaru като марка. Та за този мотор 2.0R няма много във форума. Благодаря предварително!
|
|
|
|
| Сря Окт 01, 2025 11:35 pm |
|
|
|
Alxx
|
|
Това не е STi, колега. Освен това, такава истинска ще струва 35-40+ камъка, зависи от състоянието.
|
|
|
|
| Чет Окт 02, 2025 8:16 am |
|
|
|
Alchibashko
|
|
Благодаря Alxx. Разбирам, че не е STI. Исках малко повече инфо ако някой има опит.
Та мислех си, да почна от нещо по-скромно като тези 160к.с. А и Hawkeye е една от най-добрите визии(лично мнение).
|
|
|
|
| Чет Окт 02, 2025 9:01 am |
|
|
|
Vmax
|
|
| Чет Окт 02, 2025 11:20 am |
|
|
|
Alchibashko
|
Vmax написа: Alchibashko написа: Здравейте,
Нов съм във форума и напоследък чета доста.
Та за този мотор 2.0R няма много във форума.
Благодаря предварително! viewtopic.php?f=4&t=22897&p=267578#p267578Явно доста четеш... Благодаря...имам още доста да изчета. Винаги може повече 
|
|
|
|
| Чет Окт 02, 2025 11:42 am |
|
|
|
Val_12
|
Здравейте фенове на Субару, обмислям да си взема Субару Импреза 2.0D WRX edition 2009 г. 150 к.с. Винаги ме е кефила марката Субару и изцяло японските коли, но никога не съм карал Субару и ще ми е пръв път.Та бих искал вашето мнение по тази кола, нейните особености, плюсове и минуси, проблеми с модела и като изцяло дали си заслужава да се взима. Пускам линка към обявата на колата, която ми хвана окото. Благодаря предварително. https://www.cars.bg/view.php?id=6995fc4 ... f26f0ddfd3
|
|
|
|
| Пет Мар 13, 2026 6:22 pm |
|
|
|
Alxx
|
|
|
|
|
|
| Пет Мар 13, 2026 8:15 pm |
|
|
|
dendim
Регистриран на: Съб Авг 18, 2018 4:42 pm Постове: 346 Местоположение: София
Автомобил: FORESTER SH 2.0 D
Телефон: нула893/624083
Рейтинг: 302      
|
Alxx написа: https://www.subaruclubbg.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=10972 Почваш оттук. Бая четене има... 
|
|
|
|
| Пет Мар 13, 2026 9:55 pm |
|
|
|
nikentce
|
Не разбрах тази комбинация 2.0D и WRX. Километрите ги смятай на поне 320-340 хил. реални, демек точно преди тотал щета 
|
|
|
|
| Нед Мар 15, 2026 10:00 pm |
|
|
|
dendim
Регистриран на: Съб Авг 18, 2018 4:42 pm Постове: 346 Местоположение: София
Автомобил: FORESTER SH 2.0 D
Телефон: нула893/624083
Рейтинг: 302      
|
nikentce написа: Не разбрах тази комбинация 2.0D и WRX. Километрите ги смятай на поне 320-340 хил. реални, демек точно преди тотал щета  Синия цвят, седалките и дефлекторите под задната броня... Т.е. визия на WRX. Изпратено от моят 2407FPN8EG с помощта на Tapatalk
|
|
|
|
| Нед Мар 15, 2026 11:27 pm |
|
|
|
tfgnas
|
Привет! Предстои ми покупка на автомобил и съм се насочил към този - https://www.mobile.bg/obiava-1175092904 ... -lizng-wrcНямам нужда от по-голям , купето ме устройва идеално и моделът ми допада. Предпочитам дизелови агрегати и тези коне са ми достатъчно. Ще ми е първо Субару(ако се реша) , почетох доста тук и разбрах , че повечето от Вас са твърдо против "нов внос" , но вторичният пазар на този автомобил е доста свит и се продават едва няколко броя. Смятам да звънна и да попитам Любо сервиз дали ще ме приеме да е закарам (ако от къщата позволят) и ако каже да е взимам ще е взема. Малко е парадоксално , обявата е гледана над 6500 пъти и явно има страх от тези двигатели .
|
|
|
|
| Нед Мар 22, 2026 1:37 am |
|
|
|
Vmax
|
tfgnas написа: Привет! Предстои ми покупка на автомобил и съм се насочил към този - https://www.mobile.bg/obiava-1175092904 ... -lizng-wrcНямам нужда от по-голям , купето ме устройва идеално и моделът ми допада. Предпочитам дизелови агрегати и тези коне са ми достатъчно. Ще ми е първо Субару(ако се реша) , почетох доста тук и разбрах , че повечето от Вас са твърдо против "нов внос" , но вторичният пазар на този автомобил е доста свит и се продават едва няколко броя. Смятам да звънна и да попитам Любо сервиз дали ще ме приеме да е закарам (ако от къщата позволят) и ако каже да е взимам ще е взема. Малко е парадоксално , обявата е гледана над 6500 пъти и явно има страх от тези двигатели . На път си с първата крачка да настъпиш лопатата. Не си прави труда дори да звъниш на продавача - обади се на Любо, сподели каква кола и година искаш да гледаш при него и чуй какво ще ти каже. Как не се научихте да четете...
|
|
|
|
| Нед Мар 22, 2026 11:14 am |
|
|
|
tfgnas
|
|
Привет! Форумът е необятен , да не кажа невъзможен за изчитане. От това , което прочетох е имало фабричен дефект с моделите 2008-2009 година , които на повечето хора е бил разрешен със съдействието на Субару дори при извън гаранционни коли. Този специфично е 2010г. И аз не вярвам реално да е на 192к км. но това са предрасъдаци на българина... Цената му е най-високата предлагана на пазара според обявите, което не е гаранция за абсолютно нищо.. Няма ли вероятност според коментарът ти автомобилът да е читав?
|
|
|
|
| Нед Мар 22, 2026 11:58 am |
|
|
|
Alxx
|
|
Колега, ако искаш да изследваш необятното поле на вероятностите - отиди и я купи, пък ще разказваш после коя топла вода си открил сам. Тук боравим с факти.
|
|
|
|
| Нед Мар 22, 2026 1:55 pm |
|
|
|