Отговори на тема стр <  1, 2, 3  >
 Няма мощност след смяна на ремък и ролки!!! 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 1880
Автомобил: Forester 2.0
Рейтинг: 133
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Та по темата си направих два извода:

- Никога не сменяй 3-4 неща едновременно, не знаеш от кое ще ти дойде.
- Относно агренажа:
Използвай само оригинални части и стоиш до механика и гледаш, като си свърши работата караш го да завъртва 10 пъти ръчно коляновия вал с леки чупки в кръста и на всеки дава оборота гледаш "марките" и пригласяш в такт със "са" "са" и му лепиш едно кайме на челоти да не мърка, припалваш леко и пак ги гледаш белезите и ако са ок, палиш загряваш и вдигаш 5500 об. гасиш, гледаш отново белязките и командваш да слага капака и вентилаторите. Ако гаранцията е 6 месеца - отиваш отново преди да изтече и гледате дали всичко е ок и караш още 110К спокойно.
Нещо ако съм пропуснал от "тайните" може да се допълни. :giggle:

P.S. Като чета тази тема, кой е писал по нея и кой не, си правя следния извод. Един пише от незнание, друг му прави забележка, до тук нормално, ама останалите дето искат да се харесат на някой не ги разбирам. Ами повече замърсявате темата бе хора.

Съб Дек 17, 2011 5:08 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 391
Автомобил: Subaru под 13 сек на 402м
Телефон: 0888146602
Рейтинг: 198
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Yco написа:
Та по темата си направих два извода:

- Никога не сменяй 3-4 неща едновременно, не знаеш от кое ще ти дойде.
- Относно агренажа:
Използвай само оригинални части и стоиш до механика и гледаш, като си свърши работата караш го да завъртва 10 пъти ръчно коляновия вал с леки чупки в кръста и на всеки дава оборота гледаш "марките" и пригласяш в такт със "са" "са" и му лепиш едно кайме на челоти да не мърка, припалваш леко и пак ги гледаш белезите и ако са ок, палиш загряваш и вдигаш 5500 об. гасиш, гледаш отново белязките и командваш да слага капака и вентилаторите. Ако гаранцията е 6 месеца - отиваш отново преди да изтече и гледате дали всичко е ок и караш още 110К спокойно.
Нещо ако съм пропуснал от "тайните" може да се допълни. :giggle:

P.S. Като чета тази тема, кой е писал по нея и кой не, си правя следния извод. Един пише от незнание, друг му прави забележка, до тук нормално, ама останалите дето искат да се харесат на някой не ги разбирам. Ами повече замърсявате темата бе хора.

колега с това написано бих искал да дойдеш ама твоята работа ще да правиш пържолите на скарата и да носиш бирата след като стане всичко готово хихи,щот с чупките в кръста нема да се разберем хихи ,притесняваме след тия чупки в кръста да не се появиш из невиделица и да прошепнеш ти не си цар бе ти си бог .Айде наздраве банда

powered by Dkperformance

Съб Дек 17, 2011 5:19 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
DK performance написа:
колега с това написано бих искал да дойдеш ама твоята работа ще да правиш пържолите на скарата и да носиш бирата след като стане всичко готово хихи,щот с чупките в кръста нема да се разберем хихи ,притесняваме след тия чупки в кръста да не се появиш из невиделица и да прошепнеш ти не си цар бе ти си бог .Айде наздраве банда

За чупките е ясно :giggle: , ама за "каймето" нищо не казваш. Ама по тая рецепта правил ли си го за клиент?
Ама голямо самочувствие имаш..ей, мислиш ли, че ще стъпя три теб, като ги пишеш тези редове. :giggle:

Съб Дек 17, 2011 5:54 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1414
Автомобил: STI (GVB)
Рейтинг: 225
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
http://www.subaruoutback.org/forums/66- ... ental.html
И колегите не си завършват темите за да са полезни на следващите читатели :-?

Съб Дек 17, 2011 6:00 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Yco написа:
DK performance написа:

За чупките е ясно :giggle: , ама за "каймето" нищо не казваш. Ама по тая рецепта правил ли си го за клиент?
Ама голямо самочувствие имаш..ей, мислиш ли, че ще стъпя три теб, като ги пишеш тези редове. :giggle:

КЙМЕ -не знам какво е за това не го споменавам колкото за идването заради мен не знам ама с тая бъчва от зад от мен пържолите хихи

powered by Dkperformance

Съб Дек 17, 2011 6:12 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
DK performance написа:

КЙМЕ -не знам какво е за това не го споменавам колкото за идването заради мен не знам ама с тая бъчва от зад от мен пържолите хихи

"Кайме" е нарицателно за едра банкнота, произход -Каймаканин тр.- предводител на орда от определен брой хора - Ама не знам номинала дали не беше 100 човека. Та за едно кайме двадесет пъти ще го развъртя к.в. и то с чупки и сам ще си викам "са" :giggle: :beer02:

Съб Дек 17, 2011 6:22 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 294
Автомобил: subaru leone coupe
Рейтинг: 2
Нов фен
Отговори с цитат
колеги всеки си търси приказки и закачки с някой а никой не помага със съвет или насоки на колегата Замислете се

Съб Дек 17, 2011 7:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
casisa написа:
колеги всеки си търси приказки и закачки с някой а никой не помага със съвет или насоки на колегата Замислете се

колега ние се оправихме с човека хихи,когато види какво е що е ще каже

powered by Dkperformance

Съб Дек 17, 2011 7:07 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 10
Автомобил: Subaru Impreza GX 2000
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Ей, големи сте симпатяги!? :) Стига сте спорели. Относно моя проблем искам да кажа че в края на другата седмица мога да имам решение на проблема т.е. тогава ще я закарам на друг сервиз/майстор / в гр.Стара Загора. Мисля , че се каза Илиян или нещо подобно. Намирал се в района на ЖП -гара. За този проблем, който Ви споделих ще пиша задължително за случилото се след това, но сега искам да питам нещо друго. Понеже имаше лек шум в скоростната кутия се указа, че трябва да се отвори и да се смени проблемния лагер докато не е станало нещо по сериозно. След като се демонтира кутията се указа, че лагер с № DAC2565-1NS е за смяна/дано не бъркам символите/. Също така стигнахме до извода, че не е лошо да се смени феородовия диск на съединителя макар че има материал в него единствено като проблем ако може да се каже така е в пружините/малко хлабави/. Въпроса ми към вас е някой запознат ли е с цените на посочените от мен консумативи или тел. за връзка с някой коректен авто-магазин или пък нещо ориентировъчно.
Моля да ме извините, малко със закъснения ще ви пиша по темата понеже много неща ми се струпаха изведнъж на главата.

Съб Дек 17, 2011 10:38 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
За Части mimo13 :smt023

Нед Дек 18, 2011 12:51 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 86
Рейтинг: 41
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Части има бол като се почне от 20 лева ролката и се стигне до 200 лева....

тези евтините консумативи са много хубави :waste: за нас монтьорите, повече основни ремонти, повече пари.......

Съб Дек 31, 2011 12:35 pm
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума

Постове: 875
Рейтинг: 60
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Greg4o написа:
За Части mimo13 :smt023

Нищо лично колега но при него криза или нещо като член на форума май НЕМА :smt023

Съб Дек 31, 2011 2:21 pm
Върнете се в началото
Профил

От звездите одобрен
Отговори с цитат
Важното е че има всичко :smt023 форум, форум ама сиренцето и ляба са с пари....
А пък който не му отърват цените магазини бол и западни сайтове за онлайн търговия бол.....
гумичката 10 лева нямо проблем човек който си е купил кола със среден разход 15 на 100 най малкият му проблем е туй... :smt023
Те от там ги поръчват нашите магазини, от сайтове де, вие от къде мислите че ги взимат от куранага Стана и ту шиба ту не директно от япония.....
:-? :-? не знам ама аз под 300 лева даже няма да погледна туй чудо........

Съб Дек 31, 2011 10:17 pm
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума

Отговори с цитат
traqn_savov написа:
Важното е че има всичко :smt023 форум, форум ама сиренцето и ляба са с пари....
А пък който не му отърват цените магазини бол и западни сайтове за онлайн търговия бол.....
гумичката 10 лева нямо проблем човек който си е купил кола със среден разход 15 на 100 най малкият му проблем е туй... :smt023
Те от там ги поръчват нашите магазини, от сайтове де, вие от къде мислите че ги взимат от куранага Стана и ту шиба ту не директно от япония.....
:-? :-? не знам ама аз под 300 лева даже няма да погледна туй чудо........

Че няма всичко няма ....... Че е форум форум е ....... Че искаш да станеш богат от форума за да си купиш сиренце и ляб не виждам как ще стане

Съб Дек 31, 2011 11:20 pm
Върнете се в началото
Профил

От звездите одобрен
Отговори с цитат
Тъ цъ аз не продавам части...

Нед Яну 01, 2012 12:28 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 10
Автомобил: Subaru Impreza GX 2000
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Вече съм в редиците на движещите се Субару машини по пътя. Днес автомобила беше взет от сервиз и изпробван да връх Бузлуджа-всичко е идеално благодарение на Слави Казака от гр.Крън, общ.Казанлък. Проблема ми в изгубената мощност е както предположихте- неправилно зацепен ангренажен ремък. Сменено ми беше от негова страна и лагер на скоростната кутия, заради когото трябваше да се прави поръчка от вън и нещата позакъсняха. В крайна сметка автомобила е същия както преди за което още едимпът благодаря на Слави. При желание от негова страна може да даде малко подробности при зацепване на ангренажен ремък и тънкости, за които трябва да се внимава. Това е от мен , а за колегите от региона това е човека, който ще им обслужи автомобила качествено.

Съб Яну 07, 2012 6:17 pm
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума

Отговори с цитат
Карай здраво пич ЗИМА Е :D :smt023

Съб Яну 07, 2012 9:31 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2539
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
nasko013 написа:
Вече съм в редиците на движещите се Субару машини по пътя. Днес автомобила беше взет от сервиз и изпробван да връх Бузлуджа-всичко е идеално благодарение на Слави Казака от гр.Крън, общ.Казанлък. Проблема ми в изгубената мощност е както предположихте- неправилно зацепен ангренажен ремък. Сменено ми беше от негова страна и лагер на скоростната кутия, заради когото трябваше да се прави поръчка от вън и нещата позакъсняха. В крайна сметка автомобила е същия както преди за което още едимпът благодаря на Слави. При желание от негова страна може да даде малко подробности при зацепване на ангренажен ремък и тънкости, за които трябва да се внимава. Това е от мен , а за колегите от региона това е човека, който ще им обслужи автомобила качествено.

ами добре дошъл в редиците,и безаварийно

Съб Яну 07, 2012 9:33 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Изгонен
Аватар

Постове: 127
Автомобил: Subaru
Рейтинг: -44
Кофти...
Отговори с цитат
:smt082 И к'во сега -май 6трака ще се окаже прав; майстора е нахлузил ремъка ,колелата са си били на белега ,ама след като е извадил шплента на обтягащата ролка ,не е превъртял един оборот и да погледне дали всичко си идва на мястото. :smt082 И пилето избягало.

Съб Яну 07, 2012 9:45 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 858
Рейтинг: 254
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
raketata написа:
:smt082 И к'во сега -май 6трака ще се окаже прав; майстора е нахлузил ремъка ,колелата са си били на белега ,ама след като е извадил шплента на обтягащата ролка ,не е превъртял един оборот и да погледне дали всичко си идва на мястото. :smt082 И пилето избягало.

Ти изобщо прочете ли темата или само пълниш форума с боклук?

Нед Яну 08, 2012 10:32 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2, 3  >