| Автор |
Съобщение |
|
nvz
Регистриран на: Нед Окт 09, 2011 1:05 am Постове: 56 Местоположение: София
Автомобил: 01 impreza wrx wagon
Рейтинг: 0
|
|
Следя темата с интерес, защото ме чака същия филм... Аз обаче имам краино гърне на supersprint, което е перфектно нито шумно, нито тихо, перфектния low rumble. Но дали е по-добре Fido Dido да ми направи останалото(даун пайп, фрифлоу кат и така нататък) или е по-рентабилно да я поръчам от Англия.
_________________ 2001 SUBARU Impreza WRX Wagon
|
|
|
|
| Сря Окт 24, 2012 10:01 pm |
|
|
|
neno_11
Регистриран на: Пон Фев 22, 2010 12:02 am Постове: 748 Местоположение: Добрич
Автомобил: WRX
Рейтинг: 84 
|
Как става свързването от трипортов соленоид към двупортов който е в комплекта на този буст контролер? Предполагам че ако се сложи такъв контролер няма да има файда ако си със стоковия соленоид?!
|
|
|
|
| Пет Окт 26, 2012 2:42 pm |
|
|
|
bad_dog
|
neno_11 написа: Как става свързването от трипортов соленоид към двупортов който е в комплекта на този буст контролер? Предполагам че ако се сложи такъв контролер няма да има файда ако си със стоковия соленоид?! Сменя се и соленоида - има си упътване как се прави.
_________________ Beam me up, Scotty
|
|
|
|
| Пет Окт 26, 2012 2:55 pm |
|
|
|
neno_11
|
|
ясно че се снменя но единия маркуч къде остава? упътване има ако е нов,при втора ръка нямам такова.
|
|
|
|
| Пет Окт 26, 2012 3:15 pm |
|
|
|
bad_dog
|
|
_________________ Beam me up, Scotty
|
|
|
|
| Пет Окт 26, 2012 4:13 pm |
|
|
|
neno_11
|
благодарско 
|
|
|
|
| Пет Окт 26, 2012 7:28 pm |
|
|
|
Иван Шопов
|
Да отупам прахта малко. Изпускателната система пристигна и беше монтирана при Дидо. Вчера Краси (agent dust) се заигра и електронният бууст контролер на АЕМ свети, мига и работи.  За съжаление гейта е омекнал прекалено много и въпреки всички клетви и магии, няма желание да проработи коректно. Даже и всесилната магия "Ей сега ти разкатах майката!" не помогна. Явно Тъмната сила все още владее семейното комби. Очаквам до две седмици да пристигне новия гейт (на 1.2) и следва окончателно настройване.
_________________ Когато на готин човек му е кофти - това е блус. Когато на кофти човек му е гот - това е чалга!
|
|
|
|
| Пон Ное 19, 2012 9:34 am |
|
|
|
IvoG
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2011 7:20 pm Постове: 237 Местоположение: Sofia
Автомобил: WRX Wagon
Рейтинг: 195    
|
как е гласеца с новите грънци нищо не казваш или ще го чуем на Витоша зимата 
|
|
|
|
| Вто Ное 20, 2012 11:03 pm |
|
|
|
Иван Шопов
|
То че ще се чуе- ще се чуе.  Принципно не е страхотна бучалка, но не е и тихо като заводския кюнец. Поносим на дълъг път боботещ звук. Най-забавното е, че обикновено на светофара се ослушват и се чудят кой точно цилиндър не ми работи, но като тръгна разбират, че не са се научили да броят правилно до 4. 
_________________ Когато на готин човек му е кофти - това е блус. Когато на кофти човек му е гот - това е чалга!
|
|
|
|
| Чет Ное 22, 2012 9:29 am |
|
|
|
neno_11
|
При мене същата ситуация  Една сутрин наскоро един съсед ме спира и вика: От две години те гледам с тая кола и така и не я закара на елкон,да я оправят!!! Питам го защо а той ми вика: Не я ли чуваш тя прекъсва работи на два цилиндъра,закарай я да я оправят! Започнах да му обяснявам но файда нямаше човека си знае неговото 
|
|
|
|
| Чет Ное 22, 2012 10:18 am |
|
|
|
Иван Шопов
|
|
Мдам... Вчера се заиграхме с дЕдо Тенчо и сега имам постоянен буст от 1.1. Тези дни вероятно и Асен ще помогне да видим може ли да държи 1.2 без да прави пикове и електрониката да ме реже.
|
|
|
|
| Пет Ное 30, 2012 9:15 am |
|
|
|
mandata_sv
Регистриран на: Чет Юли 04, 2013 10:37 am Постове: 32 Местоположение: гр.Девин
Автомобил: Impreza 03, Outback 07
Телефон: 0895674122
Рейтинг: 28
|
|
Здравейте,Следя темата с интерес и аз като вас имам голямо желание да подобря изпускателната си система с единствена цел да ми доставя удоволствие от звук и както съм прочел в интернет до някаква степен дава по-добра работа на двигателя.Та на въпроса :Мога ли да ползвам генерация от ВРХ ;СТИ или е дистатъчно да сменя крайно гърне.Колата е Импреза 02 2.0 125к.с.Благодаря предварително за вашите коментари и предложения с респект към вашите мощни машини
|
|
|
|
| Сря Окт 02, 2013 10:07 am |
|
|
|