Отговори на тема стр <  1, 2
 Събирам информация за новата IMPREZA Hatchback 
Автор Съобщение
Confidence in Motion
Аватар

Постове: 6482
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Имам наблюдения върху 307 след фейслифта 1.6 - и като водач, и като спектатор при различни като състав и качество пътни настилки.
Категорично вози по-комфортно от Импреза 2008 и от стара Импреза, и от всяква Импреза...верно ляга като пистов мотор в завоите, люлее се при зиг-заг и така нататък, но това е съвсем друга история.

Нед Авг 31, 2008 12:22 am
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 7
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Някой има ли впечатление от оторизираните сервизи.Питам защото това е една от причините да си сменя колата.Не е нормално при нов автомобил на 5,10 или 15 х. км. с видим производствен и конструктивен дефект да ти се носят от 10 кладенеца вода, че няма такъв дефект или че е от експлоатацията на автомобила и т.н. В крайна сметка броиш едни десетки хиляди левове за да получиш нещо ново,качествено и надеждно,и най вече си купуваш спокойствие, а всъщност какво става - броиш парата и започват да те бъзикат.И на умрелия му е ясно, че няма нищо вечно ама извинявай отивам в сервиза на 5 х. км. и му казвам, че спирачките ми свистят и получавам отговор - накладките са безазбестови - европейски изисквания разбираш ли, O.K. обаче първо не е нормално да свистят, второ по тази логика всички трябва да свистят и трето да ми сложат такива, които хем не свистят хем отговарят на изискванията на EU. :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 на некоректните сервизи

Нед Авг 31, 2008 7:28 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2211
Автомобил: Outback '00 AT
Рейтинг: 161
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
1. Аз не съм чул някой да не се оплаква от официалните сервизи на която и да е марка макар, че за сега съм довлен от варненското субару (но те са ми правили самно един освновен преглед, смяна на масло, свещи - надявам се да не ходя за нещо друго, но поне отношението се усеща).

2. Най-добре отиди в шоу-рума и покарай, така ще си решиш за себе си, защото съм забелязал, че усещането коя кола как вози се усеща ралично от раличните хора. Освен това е различно за шофьора, човека до шофера и пшътниците отзад.

3. По-голяма кола винаги ще вози по-гладко от по-малка заради по-големите гуми и поголямото разстояние между тях.

4. Ако можеш да си позволиш - по-големия двигател винаги е по-добрия избор - разхода не е чак толкова по-голям от по-малкия двигател

Нед Авг 31, 2008 10:31 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 13
Нов фен
Отговори с цитат
tnd написа:
избора ми пада върху новата IMPREZA. Интересуват ме 1,5 и 2,0 двигатели с механична скоростна кутия.

Моята колица модел 2008 скоро прави годинка ама при нас IMPREZA започват от двигател 2.5л и 170HP...и вървят нагоре. Това 1.5л като бутилка швепс ли е...??? :smt033

Ако ти се чете за моята таратайка цъкни ТУК!!!

Скоро ще пиша нов отзив за колата... :D

Пет Сеп 12, 2008 7:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 175
Автомобил: Импреса 2,0R,2007
Телефон: 0897342858
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Импреса и ситроен Ц4!!!
Разликите са повече от приликите!Така-че не намирам база за сравнение.
Импреса-та не трака ама ще ти излезе с около 10 000 евро отгоре,и няма да те вози меко.Ще ти липсват също и глезотийте с които е наблъскан Ц4.

Най-общо казано-щом се чудиш това не е твоята кола.

Поздрави и късмет!

Сря Сеп 17, 2008 6:57 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2