Отговори на тема стр <  1, 2
 Смяна на акумулатор 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 1325
Автомобил: Forester 2.0 MT
Рейтинг: 50
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
lestr написа:
п.п. Все пак, форумът е сериозен, не може ли малко повече грамотност?

Колегите са дали сериозни и обосновани отговори,но ако все пак не виждаш отговора си -питай по възможност по-конкретно.Ние пак ще го обясним.Специално с въпроси за тоци и заряди не можеш да ме притесниш,ако това имаш предвид в цитата.Не се заяждам,само искам да помогна.И пиши на какво ниво го искаш,как ще го разбереш-по научно или като за човек далече от електрониката.
Честито за колата.Със здраве и кеф да си я караш. :D

Съб Яну 31, 2009 7:53 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 820
Рейтинг: 63
Отговори с цитат
Пост 
lestr написа:
stfn написа:
просто то любопитство - импрезата дали не е тая сребристата от Горубляне - 2002, на 90 000 км.?
Ако е тя моля сподели как е колата и за колко си я купил, че и аз имах намерение за точно тази ама какво се случи....не ми се обяснява.

която и да е да ти е честита! много безаварийни километри и само удоволствие да ти носи!

ТЯ Е! Превъзходна! Днес и сложих музика, Pioneer четвърта серия..

И аз, като теб, ги принудих да дойдат на канал. Нямаше проблеми.

Колата е бижу...:)

п.п. 13 500

Браво, честито и аз я загледах онзи ден, ей така просто оплакнах очите, и цената си свалил, чудесно това е много добра цена за тази кола. И понеже коментирахме тази кола в раздел купува/продава, кажи ми верно ли са спукани стъкла на фар и габарит, защото аз не забелязах такова нещо, а един от колегите го е видял, да не би да сме си говорили за различни коли.
Хиляди безаварийни километри!

Съб Яну 31, 2009 10:37 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 6
Автомобил: Subaru Impreza 2.0 Wagon
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Pepi написа:
Браво, честито и аз я загледах онзи ден, ей така просто оплакнах очите, и цената си свалил, чудесно това е много добра цена за тази кола. И понеже коментирахме тази кола в раздел купува/продава, кажи ми верно ли са спукани стъкла на фар и габарит, защото аз не забелязах такова нещо, а един от колегите го е видял, да не би да сме си говорили за различни коли.
Хиляди безаварийни километри!

Правилно е забелязал колегата. Спукана е пластмасата(?) на десния фар и ляв преден габарит, който е и изгорял. Смених и крушката на левия халоген.

Нед Фев 01, 2009 9:23 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 14
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
не подлагайте на съмнение видяното от мене :roll: то като имаш намереиние да купуваш се виждат много неща - иначе колата е слънчева отвсякъде.
Колега да ти е честита още веднъж сподели скоро как е като возене и доволен ли си изобщо някакви впечатления.

Вто Фев 03, 2009 10:00 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 820
Рейтинг: 63
Отговори с цитат
Пост 
stfn написа:
не подлагайте на съмнение видяното от мене :roll: то като имаш намереиние да купуваш се виждат много неща - иначе колата е слънчева отвсякъде.
Колега да ти е честита още веднъж сподели скоро как е като возене и доволен ли си изобщо някакви впечатления.

:D Не съм се и съмнявал, аз наистина само зяпах и не обърнах внимание на тези неща, освен това предположих, че може да говориме за различни автомобили.

Вто Фев 03, 2009 7:56 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2