Отговори на тема стр <  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 63  >
 Някой има ли информация за тази Импреса (обяви и коментари)? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 1886
Автомобил: Impreza3.3 Impreza H6T Subaru SVX
Рейтинг: 622
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колко па да е евтин WRX за 2000 паунда?

Чет Апр 04, 2013 4:58 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ

Постове: 831
Автомобил: Outback 2.5 CVT Limited
Рейтинг: 43
От звездите одобрен
Отговори с цитат
1040 написа:
Колко па да е евтин WRX за 2000 паунда?

на почти 200 000 км :)

Пон Апр 08, 2013 1:08 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 6
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги някой ходил ли е да гледа тази: http://www.cars.bg/u962707 :hello:

Нед Апр 21, 2013 3:46 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 149
Рейтинг: 23
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Много добре изглежда ,но не са ли и малко много тия пари??

Нед Апр 21, 2013 6:56 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
да колега и намен ми е малко скъпичка :pardon: но то цената е малко разтегливо понятие :-? колко според теб трябва да струва едни такъв wrx :-?

Пон Апр 22, 2013 7:07 pm
Върнете се в началото
Профил

От звездите одобрен
Отговори с цитат
ето толкова
http://suchen.mobile.de/auto/subaru-imp ... ence=DAILY

Как може да искат 16 000 лв за 10 годишна кола?? пълни смешници ROFL

Вто Апр 23, 2013 8:14 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 79
Рейтинг: 41
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Човекът може да си провери и сам, но в същия този линк има и такива цени - http://suchen.mobile.de/auto-inserat/su ... res=EXPORT

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/su ... res=EXPORT

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/su ... res=EXPORT

и т.н.

Явно е пълно със смешници....
Едно нещо струва толкова, колкото някой е готов да плати за него. Всичко останало е лично мнение.
 13

Вто Апр 23, 2013 8:34 am
Върнете се в началото
Профил

От звездите одобрен
Отговори с цитат
Еми пълно е ами, то за всеки влак си има пътници. Да не мислиш че "тарикати" има в България само :). Както и да е, личното ми мнение е че 16 000 лв за 10-12 годишна импреза са много. Освен тва човека пита по мнение на хората тука колко струва една такава кола нал така? Като вземеш в предвид и че колата е купена от там и се препродава тук извода е ясен.

Вто Апр 23, 2013 2:27 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1414
Автомобил: STI (GVB)
Рейтинг: 225
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Не съм много съгласен! Моя ВРХ до тук е 30 к лева а го имам от 2,5 години на равно с новия внос ли да го дам?

Вто Апр 23, 2013 4:13 pm
Върнете се в началото
Профил

От звездите одобрен
Отговори с цитат
alex5428 написа:
Не съм много съгласен! Моя ВРХ до тук е 30 к лева а го имам от 2,5 години на равно с новия внос ли да го дам?

Както прецениш, така го дай ;)

Вто Апр 23, 2013 4:23 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 8
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте !
Нов съм във форума и имам едно питане относно тази кола : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=2s20n0
Изглежда просто перфектна.
Ако може да споделите за разхода (понеже не можах да се ориентирам в темата).
Благодаря Ви !

Вто Апр 23, 2013 6:02 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
По темата с цената на wrx...питам,защото и аз съм готов да дам 10-12 но моето мнение е ,че цената е правопропорционална на състоянието на колата.Също зависи от това колко се търси от хората и колко коли има на пазара....иначе и аз ги гледам в mobile.de но и там цената както се вижда почва от 7-8 до 20...затова ви питах колко според вас трябва да сртува един wrx ''сток'' в добро състояние.... :beer:

Вто Апр 23, 2013 9:45 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 674
Автомобил: Subaru impreza 2.0R,MY06
Телефон: 0897808143
Рейтинг: 4
Нов фен
Отговори с цитат
alex5428 написа:

Напълно съм съгласен с теб колега,лошото е ,че набиваме много кинти по колите който трудно може да си върнем дори и с продажба.В повечето случай хората купуват коли със сума която имат налична,а подръжка и други ги нагласят в тази готова сума. ;)

Вто Апр 23, 2013 10:54 pm
Върнете се в началото
Профил YIM
Аватар

Постове: 205
Автомобил: impreza wrx
Телефон: 0894669445
Рейтинг: 10
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
:hello: колеги всичко зависи от колата и зора на продавача . Аз моята 16годишна ''барака'' и за 16 няма да си я дам. Всеки които е вложил не само пари ами и част от себеси дори знае за какво говоря. :love: :subaru: (като изключим търговците)

Пон Апр 29, 2013 10:26 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
GT9300 написа:
Здравейте !
Нов съм във форума и имам едно питане относно тази кола : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=2s20n0
Изглежда просто перфектна.
Ако може да споделите за разхода (понеже не можах да се ориентирам в темата).
Благодаря Ви !

ако те притеснява разхода на гориво се насочи към ВАГ групата с 1.9 ТДИ.
При Субару има много по страшни неща от финансово естество, така че разхода ти е най-малкият проблем.

Във форума има тема за рахода - използвай търсачката и ще научиш всичко.

Вто Апр 30, 2013 8:29 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Отговори с цитат
ti6o написа:
По темата с цената на wrx...питам,защото и аз съм готов да дам 10-12 но моето мнение е ,че цената е правопропорционална на състоянието на колата.Също зависи от това колко се търси от хората и колко коли има на пазара....иначе и аз ги гледам в mobile.de но и там цената както се вижда почва от 7-8 до 20...затова ви питах колко според вас трябва да сртува един wrx ''сток'' в добро състояние.... :beer:

Виж по Шваке - каква цена дават и това ти е ориентир. Не случайно са високи цените, друг въпрос е че тук ни се иска да вярваме че като си купим кола с 40% под нормалната и стойност всичко ще е наред. Затова са много примерите как кола за 10к става 15 или 20 за една година. И въпреки това се продават и джамбазите просъществуват.

няма такова нещо като безплатен обяд

Вто Апр 30, 2013 8:34 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 33
Автомобил: SUBARU IMPREZA
Телефон: 0878535878
Нов фен
Отговори с цитат
Някой има ли информация за този автомобил?благодаря ви предварително
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11366983218510633&f1=details&slink=2w3tgj

Вто Май 07, 2013 7:20 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Пресен - пресен

Постове: 1
Нов фен
Отговори с цитат
Малко помощ за хора мислещи да закупят Subaru

Здравейте, нов съм във форума. От скоро започнах да си търся автомобил, като съм се спрял на няколко модела в това число и Impreza (седан). Наскоро попаднах в два от големите сайтове за втора ръка автомобили на тази оферта: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=2wlbny ( http://savila.bazar.bg/ ) От пръв поглед ми хвана окото, като преди офертата да беше преподновена пишеше, че разполага и с климатик.

Пиша темата, защото продавачът се оказа пълен мошенник и лъжец. Вдигнах се до така наречената автокъща с човек специалист (занимавал се с внос на ватомобили и техник) на 3 май 2013 година. Още от входа - на "двора" ме посрешна човечец, който беше доста приказлив. Опитах се да видя по-подробно колата, но нямаше как - заключена. След като му казах да я отвори и донесе ключа. Направи една физиономия и почна да ме убеждава, че няма какво да и се гледа всичко било като ново. След още няколко опита се съгласи. Купето отвътре беше стегнато и изчистено. При опита ми да видя двигателя получих отговор: Няма какво да му се гледа и ти знаеш ли как изглежда двигателя на Субару. С което щях да падна. Запалих го нямаше странични шумове, но след 2500-3000 оборота си показа недостатъците: гарнитури, свещи. При опита да чуя спокойно двигателя тоя (продавача) седна вътре и наду радото (има и бас туба отзад) с цел да заглуши двигателя. Отпред липсваха: тройника за маркуча за пръскалките на чистачките, кори, а метала беше прогнил на места. Ремъка - в плачебно състояние, а ме убеждаваше, че всичко е "ново".

Колата е удряна, защото задницата от дясната страна е пребоядисвана, неравна. Избила е ръжда и то стабилна. Предницата е удряна също и е замаскирана с WRX броня. Колата не е дошла от германия в този вид, а със стокови фарове, мигачи, спойлер и т.н. В продавалник същия тоя "хубавец" е пуснал снимки, като в това число и на самата кола за части. Ел огледалата не работята както трябва също. Годината на автомобила не е 2000, защото няма даже и климатик. Ръчната лови чак след 4-тия зъб и не добре.

По време на констатацията на всички тези недостатъци, тоя ме убеждаваше и разбравяше истории за този автомобил като за турски сериал. Че автомобила бил на син на представител на Субару в Германия. Как той продал колата за да влезе в армията, напук, че баща му се развел с майка му. Как на 3-та правил 190 км/ч и че всичко било поръчково от Субару Япония.

Пиша тук, за да не се излъже някой да даде почти 6000 лв. за нещо, което струва максимум 1500.
Това не е единственият случай в който са се опитвали да ме измамят. Например http://www.bullsauto.com/

Чет Май 09, 2013 10:28 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1886
Автомобил: Impreza3.3 Impreza H6T Subaru SVX
Рейтинг: 622
Отговори с цитат
Интересно ми е да разбера какво би накарал човек да гледа на живо тази кола!!
Дали описанието, дали цената, дали визията....

Чет Май 09, 2013 11:25 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
Пресен - пресен

Постове: 2
Нов фен
Отговори с цитат
Здр колеги това е първата ми тема в този форум.Четох доста за импреза врх и все пак немога да взема окончателно решение,затова искам малко от вашата помощ и по конкретно да ме надъхате да я взимам или да не я взимам че 1 седмица немога да спа :)
това е конкретния автомобил:

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3361zr

ако някой има инфо за колата ще съм му много благодарен!

никога не ми се е случвало толкова трудно да взимам решение за кола,но просто това е по специфична кола и чувам всякакви мнения.

мерси

Чет Май 30, 2013 4:13 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 63  >