Някой има ли информация за тази Импреса (обяви и коментари)?
| Автор |
Съобщение |
|
Vmax
|
За първата кола питай колегата Kulzari, при него се обслужват голяма част от Плевенските коли и може да знае повече. Собственикът беше писал в началото, но нищо интересно което може да ти е полезно. Вторият модел е внос от САЩ, цената е ниска за годината и километрите - ако ти се вписва в бюджета иди и я виж ( във Варна има читав сервиз ). Модела е много приличен като динамика, няма голям багажник като Аутбек и Фори, но е напълно достатъчен ( а има и опция за куфар ). С този двг върви прилично, газифицира се лесно, частите са като на всички останали. Единственото кофти е че температура, километри и радио са по стандарта в САЩ.
|
|
|
|
| Чет Фев 05, 2015 10:09 am |
|
|
|
radikyokushin
Регистриран на: Съб Авг 09, 2014 11:39 am Постове: 97 Местоположение: Монтана
Автомобил: Outback B15-3.6R 2018г.
Телефон: 0885284389
Рейтинг: 123  
|
Vmax написа: За първата кола питай колегата Kulzari, при него се обслужват голяма част от Плевенските коли и може да знае повече. Собственикът беше писал в началото, но нищо интересно което може да ти е полезно. Вторият модел е внос от САЩ, цената е ниска за годината и километрите - ако ти се вписва в бюджета иди и я виж ( във Варна има читав сервиз ). Модела е много приличен като динамика, няма голям багажник като Аутбек и Фори, но е напълно достатъчен ( а има и опция за куфар ). С този двг върви прилично, газифицира се лесно, частите са като на всички останали. Единственото кофти е че температура, километри и радио са по стандарта в САЩ. Мерси за насоките!!! Вече се чухме (писахме) с Kulzari  .
_________________ Никога не забравяй, че истинността на казаното, няма отношение към компетентността на говорещия!
|
|
|
|
| Чет Фев 05, 2015 8:44 pm |
|
|
|
kulzari
|
|
| Чет Фев 05, 2015 9:20 pm |
|
|
|
nikolov_6
|
|
| Нед Фев 08, 2015 12:52 pm |
|
|
|
Chandler
Автомобил: Hyundai Sonata, 2004, 2.0 136HP
Рейтинг: 0
|
|
| Пон Фев 09, 2015 11:46 am |
|
|
|
Spirit
Автомобил: Forester
|
|
Здравей, тази от Плевен за 9400 ходих да я гледам още през м.Септември . Избягах с 200 от нея. Типична кола от Австрия - отдолу много ръжда, имаше някакви надписи с бял фулмастер по задния диференциал и шум от хидравликата при въртене на волана. Не съм специалист за шума и надписите, но ръждата беше достатъчна да изчезна на мига.
|
|
|
|
| Пон Фев 09, 2015 12:29 pm |
|
|
|
Chandler
|
|
Благодаря за инфото, колега.
|
|
|
|
| Пон Фев 09, 2015 1:13 pm |
|
|
|
Lazarus
Регистриран на: Пет Апр 25, 2014 9:31 am Постове: 416 Местоположение: София
Автомобил: Outback '99 AT, B14, 3.6 Executive
Рейтинг: 79 
|
|
| Пон Фев 09, 2015 2:29 pm |
|
|
|
kulzari
|
|
Колега Плевенските ги забрави!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| Пон Фев 09, 2015 3:47 pm |
|
|
|
Chandler
|
|
Благодаря за информация на всички. Ако реша нещо ще го правя като хората - с проверка в сервиз, че така си патих с една "напудрена" мазда 6...
|
|
|
|
| Пон Фев 09, 2015 8:45 pm |
|
|
|
rockys
|
Здравейте. Аз съм нов във форума. Фен на марката, но още нямам субару. Харесал съм си ВРХ хечбек 2008ма година 230 коня. За сега в БГ знам само за 1 такъв за продан, в Плевен. Ходих да го огледам но тъй като не притежавам субару незная за какво точно да внимавам. На външен вид ми хареса, и двигателят работеше добре. Впечатление ми направи само, че ауспуха беше зачернен отвътре подобно на дизел. Само, че черното беше мазно а не запечено. Нормално ли е това? Ето я и самата кола http://www.cars.bg/c943872 http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8yep7b Ако някой има информация за нея ще съм му благодарен. Мерси.
|
|
|
|
| Сря Фев 25, 2015 5:29 pm |
|
|
|
srg
|
|
Ако си от Плевен или региона най-добре се свържи с колегата kulzari, който също може вече да я е огледал или ако не е, то евентуално може да ти удари едно рамо по темата.
_________________ For every action there is an equal opposite malfunction!
|
|
|
|
| Сря Фев 25, 2015 6:34 pm |
|
|
|
kulzari
|
Колата съм я карал и гледал още като я докараха от СН, нямам забележки! 
|
|
|
|
| Сря Фев 25, 2015 7:07 pm |
|
|
|
kulzari
|
|
Мога да съдействам за оглед, не е проблем!
|
|
|
|
| Сря Фев 25, 2015 7:08 pm |
|
|
|
rockys
|
|
Мерси. Ще видя кога точно ще ида до Плевен вече за по сериозен оглед и евентоално да я купя.
|
|
|
|
| Сря Фев 25, 2015 8:06 pm |
|
|
|
Alxx
|
Здравейте, пичове! Имам следното питане: Понеже съм наточил зъби(с кариеси  ), но няма кинти за много читава кола, търся евтинко импреса комби, с идеята да я стягам в движение. Та, във връзка с това, намерих нелоша на първо четене в Пазарджик и питането е, има ли там сервиз, човек, на когото да разчитам при огледа? Колата е с цолов номер, обаче е изтекъл в края на миналата година и нещо ми намирисва. Бих се радвал, ако има под ръка човек, с познания по вноса и т.н. и т.н. Ясно ми е, че ще взема барака, но поне да й знам недостатъците и да не гризна дървото при регистрацията. Телефонът ми е нула 89 шест 69393 четири, Алекс
_________________ Cogito ergo sum
|
|
|
|
| Сря Мар 11, 2015 10:18 am |
|
|
|
Vmax
|
Alxx написа: Здравейте, пичове! Имам следното питане: Понеже съм наточил зъби(с кариеси  ), но няма кинти за много читава кола, търся евтинко импреса комби, с идеята да я стягам в движение. Та, във връзка с това, намерих нелоша на първо четене в Пазарджик и питането е, има ли там сервиз, човек, на когото да разчитам при огледа? Колата е с цолов номер, обаче е изтекъл в края на миналата година и нещо ми намирисва. Бих се радвал, ако има под ръка човек, с познания по вноса и т.н. и т.н. Ясно ми е, че ще взема барака, но поне да й знам недостатъците и да не гризна дървото при регистрацията. Телефонът ми е нула 89 шест 69393 четири, Алекс В Пловдив има читав сервиз - Павлин, ако не греша, виж в темата за сервизите... Какво е цолов номер? ПС: Изчакай и събери малко повече пари и си купи гледана кола, така риска е по-малък
|
|
|
|
| Сря Мар 11, 2015 10:51 am |
|
|
|
Alxx
|
Знам, брат, наясно съм, но нуждата от комби ме притиска, а друга марка не искам. Пловдив и въобще друг град не е опция, колата е с изтекъл цолов номер - немски номер за износ на кола, общо казано, който има кратък срок на годност написан на самия номер(освен в документите). Аз самият, не съм никак бос с колите като цяло, ама жокер от познавач си е друга бира  И най-вече документацията ме яде дали има нещо нередно. П.П. Колата е '98-ма с ръчни, двулитров астматик с 8 клапана, мисля се води EJ20? Ако дадеш линк да чета на какво да обърна повечко внимание?
_________________ Cogito ergo sum
|
|
|
|
| Сря Мар 11, 2015 1:32 pm |
|
|
|
Zlobstur
Регистриран на: Сря Май 08, 2013 7:07 pm Постове: 433 Местоположение: В.Търново
Автомобил: Outback H6 B13, Forester SG 2.5XT
Телефон: 0894414176
Рейтинг: 162   
|
Ето Тук и Тук са най-обшите неща според мен. Макар и да си технически грамотен, е хубаво да има някой неутрален капацитет, който да те възпира от необмислени постъпки  Дано да съм помогнал и Успех!
_________________ Lesson for beginners: Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Speed is how fast you hit the wall.
|
|
1
|
|
| Сря Мар 11, 2015 3:25 pm |
|
|
|
spit_fire
Регистриран на: Сря Ное 09, 2011 1:56 pm Постове: 136 Местоположение: Пазарджик
Автомобил: Forester S Turbo MY99
Рейтинг: 24
|
|
Колега, аз съм от Пазарджик, дай линк към обявата, като начало. Не съм особено голям разбирач, но смятам че съм достатъчно технически грамотен, за да мога да видя поне очевадни нередности. Ако е в града мога да й хвърля едно око и да ти спестя евентуална разходка.
|
|
|
|
| Сря Мар 11, 2015 4:00 pm |
|
|
|