Темата е заключена, не можете да променяте постове. стр <  1, 2, 3, 4, 5
 Мечта суби 2000. 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 1254
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Като цяло, нищо не си разбрал, приятелче. Което е много жалко, защото няколко разумни, възпитани, ерудирани и образовани хора, най-добронамерено отделиха от ценното си време, за да ти подскажат някои неща.

Първо, в началото всички мислехме, че е шега, предвид крайно некомпетентните изказвания - за 6-те цилиндъра, турбините от раздел продава, блоу офите и пускащата се според настроението ти турбина, генерация и т.н.
В последствие, когато разбрахме, че това не е шега, а изконното желание на младото поколение да подражава на някакви псевдо-бандити, синове на псевдо-бандити и пр., че единствената мечта на младите е да изпъкнат с някаква голфоподобна наточена купчина ламарина, с каквито ежедневно се убиват невинни хора, точно тогава, приятелче, въпросните разумни и трезвомислещи хора се уплашиха от идващата вълна пошлост и чалга (подчертавам, че чалгата не е само поч-фолка - чалга има навсякъде около нас в днешно време) и решиха да отделят от времето си, мислейки, че пропуснатите от цялото общество 10-15 години възпитание, може да се компенсира лесно и бързо. От последния ти пост става ясно, че това няма как да се случи, което е жалко.

Като съвети, мога да ти кажа - първо - прочети този форум, щом си се насочил към импреза - виж хората какви конвулсии са правили, колко време, нерви, труд и пари са им коствали. Запознай се с основната модерна гама и най-общите технически характеристики на марката, за да разбереш, защо будиш смях с изказванията си за 2.0-литров турбо шестак, на база 1.6 десняк с части от форума. Преди това, може би ще е добре да се запознаеш като цяло с устройството и работата на ДВГ, защото мисля, че не си съвсем наясно. Знам, че вие,младите не обичате да четете, но няма да ти е излишно, щом имаш мераци да се занимаваш с коли. Знам, че ще ти е сложно в началото, но живота не е Need for Speed, Fast and Furious и т.н. и трябва да свикваш. Когато прочетеш и научиш достатъчно, се върни, аз ще ти пазя двата цилиндъра, които ми останаха след ремонта - в добро състояние са и ще ти ги дам евтино да си ги предадеш на мечтаното себе, щото си пич. Или се върни и ни тегли по една майна. Но не сега, а когато попрочетеш.
Похвално е, че си се насочил към пожарникарската професия, лошото е, че подбудите ти са грешни - пожарникар не се става, заради "яката" заплата от 1000 лв (която вярвай ми, е крайно недостатъчна), а заради желанието да спасяваш хора и да помагаш. Което е в разрез с желанието ти да изпъкваш над другите. Мисля, че си малко объркан, което е нормално за възрастта ти и може би малко четене на книжки ще ти помогне.
Извинявам се, че стана малко дълго, но мога още доста да пиша, понеже темата наистина е много болна.

Нед Сеп 30, 2012 1:31 pm
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.  стр <  1, 2, 3, 4, 5