Отговори на тема
 Скоростна кутия на 1997 Импреза ГТ 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 50
Автомобил: Impreza GT
Рейтинг: 2
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте искам да попитам, може ли някои да ми даде информация за скоростната ми кутия номера на табелката е TY752VN5AA Намерих доста таблици със спецификации за различните модели които субару използват, но не намерих нищо за тази кутия.
По конкретно ме интересуват предавателните числа, диференциалите сам на 99% сигурен че са отворени, пробвах я в големия сняг като я наблъсках в половин метър пресен сняг и докато се мъчех да изляза се въртяха предна лява и задна дясна и колата си седеше на едно място :D

Сря Мар 14, 2012 5:37 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 335
Автомобил: Outback B12 H6, Outback B13,B14 2.5
Рейтинг: 124
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега най-лесно се установява предавателното число , като си погледнеш задния дифиренциал, на него има табелка с предавателното число и пише дали е LSD, ако търсиш други скорости гледай колите да имат същото предавателно число като на твоя заден диференциал и всичко ще е ОК. Това е което знам с документация не мога да ти помогна за съжаление.

Пет Апр 06, 2012 9:55 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 213
Автомобил: субару импреза врх
Рейтинг: 8
Разчитай на мен
Отговори с цитат
мойта и тя е със същия номер и на мен ми е интересно да разбера :)

Пон Апр 09, 2012 12:09 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема