Отговори на тема
 Молба 
Автор Съобщение
Confidence in Motion
Аватар

Постове: 6482
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
joanna написа:
ОХХХХХХ!!!
И аз искам.Пишете и мен. [-o< [-o< [-o<
Сега на сбора ако има някой с импреса ще ги накарам да ме повозят.

Хех, че на теб ORTIZ ти е градски бе :-)
@ORTIZ, повози го градския, клубари са хората :)

Чет Фев 28, 2008 9:07 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 1155
Автомобил: R.I.P. Justy, Honda Innova 125i '10
Рейтинг: 206
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Искай, представяй си как се ка4ваш и се изпълваш със кеф и ще стане, аз се возих 2 пъти в рали колата на Жоро Танев, направо е неописуемо, ако не си закоп4ее6 4 то4ковия колан, при спиране ще се удариш в стъклото отделно напъна с крака на пода имах 4уството 4е ще го изкъртя, а при ускорение залепваш за карбоновата седалка и трудно се диша. към 4 секунди и нещо до 100, при тръгване и ниска скорост е твърдо като каруца без ока4ване, при 100-150 е меко и стабилно, никви дупки не се усещат. първия път бях пребледнял и ми трепереха краката от 3 км возене, направо не знаех на кои хора съм, на коя гара и на кого багажа нося на всеки завой с вратите, втория път беше към 1 година по-късно, поне знаех какво ме 4ака. Успех

Нед Мар 02, 2008 5:32 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 183
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
streetman да не си му роднина или близък приятел? Можеш ли да спомогнеш за едно возене? Ние се познаваме с Жоро, ама не сме чак приятели. Много пъти съм изкачал от вкъщи като чуя Импрезата по улицата да се реже, понеже сервиза му е до нас. Няма такъв откачалник като него, много искам да ме повози. Просто е луд. Из Студентски, а и не само там кво прай... :shock: :shock:

Аз на STi само съм се возил няколко пъти, но не съм карал, за съжаление. Карах за съвсем малко един WRX. В бегачка истински не съм се возил, но имам обещано такова в новото Субару на Крум Дончев, както в цивилното, така и в бегачката. Дано да стане, нямам търпение.
Возил съм се по за дълго в Лансъра на Ясен Попов но на обикновен път към Сливен, на влизане на един дълъг десен завой как поднесе, добре че беше широко. А преди това през един прелез направихме ебаси скока. За кратко съм се качвал в Порше 996 бегачка, ама като не си в седалка е кофти, на пода, подпрян в тръбите... иначе как върви...
Ааа да и в една Импреза бегачка от най-старите, на Коцето Щерев, съм се возил. Най-ужасното возене. Аааа щях без малко да пхочна да се търкалям из купето. И то нямаше седалка, беше с махнат рестриктор, поне 500 коня вадеше, на писта Дракон, като почна да го лъзга щях да излетя без малко. Едвам се задържах за тръбите, и се изръбих целия. За това в бегачка вече само със седалка и колан.
:lol: :lol:

И аз не отказвам возене в STi, ама ако може и едно кръгче да направя... навит съм да си платя за удоволствието. Просто тая кола я сънувам вече как я лъзгам из София, ама с някъв як антилаг дето пука и вади огньове.

Ей го Жорето, луд луд.
http://youtube.com/watch?v=gFCxrr7KrBY
http://youtube.com/watch?v=xqTmRmeQ5NE&feature=related

Пон Мар 03, 2008 12:31 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема