Отговори на тема
 Привет, форумци... 
Автор Съобщение

Постове: 6
Автомобил: Imprezza
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
...от вчера клуб Субари е +1 в мое лице :) - купих си Субару Имреса 2003 1,6 . Още съм като пате в кълчища - за първи път се качвам на Субару, има си своите особености и се надявам бързо да свикна. :)
Питанката ми е следната:
много много належащо е да се смени заден десен амортисьор. Можете ли да ми кажете магазин във Варна, който поддържа наличност /в смисъл, че не ми се чака доставка - кофти е да имаш две коли и да ходиш пеш :( :( /

Съб Мар 14, 2015 8:41 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Привет колега и добре дошъл.

Бързо ще се научиш, особено ако отделиш малко време на линка отдолу:
viewtopic.php?f=1&t=15245

Сериозни колеги, който снабдяват с нови части във Варна са 2-ма от които имам впечатления и то отлични - Lio & Mimo13
В раздел сервизи и магазини ще откриеш контактите им.

Амове се сменят комплект - т.е. ако единият отзад е заминал, сменяш и другия заден, освен ако не искаш да правиш компромис.

Успех и безаварийни километри

Съб Мар 14, 2015 8:57 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема