Отговори на тема
 Джанти за Impreza gc8 WRX 
Автор Съобщение

Постове: 74
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здрасти,питането ми е джанти с какви характеристики да търся защото съм с 4ри бутални спирачни апарати?Какво Ет,J и какъв цолаж трябва да са?Мился за 17'',какво е вашето мнение и с какви карате вие?
П.с може да качите някоя снимка на вашите!
Поздрав!

Чет Яну 17, 2013 7:28 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 237
Автомобил: WRX Wagon
Рейтинг: 195
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
http://www.sunspares.com.au/Sunspares_alloys_Catalogue.aspx
Със сигурност 17-ки от ВРХ ще станат мисля и другите 17-ки които са за легаси, форестър също.

Чет Яну 17, 2013 10:24 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Иска ми се да знам точни параметри,за да не се получи някой гаф.Харесал съм едни 17''ет35, 7,5J дали ще опират?

Пет Яну 18, 2013 12:20 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1360
Рейтинг: 226
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
alexandar написа:
Иска ми се да знам точни параметри,за да не се получи някой гаф.Харесал съм едни 17''ет35, 7,5J дали ще опират?

Ако си с меко окачване, ще ти опират в арката, не във веждата а малко по нагоре в самата арка :) Трябва малко чука да играе и се оправят нещата :)

Пет Яну 18, 2013 6:54 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Малее забравих я тази тема :D Трошко,мерси за информацията това ме интересуваше.Аз съм със заводското окачване и мисля да не прибягвам до чуковете/все още/ :D Общо взето исках да разбера точни размери от колко до колко трябва да е ЕТ и от там J за да няма проба-грешка.
Поздрави!

Нед Яну 20, 2013 4:53 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 899
Рейтинг: 266
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
16-и ЕТ 48-55, 7JJ - или иначе казано - офсета на субарувска джанта, с ширина 7 инча, 6.5 не стават. Има три модела такива оригинално, които се слагат на субару и са сра :beer: внително разпространени - поне аз толкова съм намерил.

Съб Яну 26, 2013 11:15 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема