zodias написа:
Дали червената Импреза е добре поддържана, а?
Маниак си ти, колега.
Браво.

Благодаря
Dikata написа:
Изглежда добре но аз не рискувам да я мокра особенно квито са леваци по мивките. А и не се знае от кога е таз снимка.
Значи снимката наистина не е сегашна, от лятото е
Трябва да си сигурен обаче, че не съм я зарязал - повярвай ми сега е по чиста и вън, и вътре, и под капака...аз не мога да карам с мръсни стелки например
На мивки не ходя, защото тук никой не може да я измие по-добре от мен самият, купил съм си една щайга препарати, имам 2 ръце, 2 крака и огромно желание + това не мога да ги трая като вземат да се качват по праговете да ми трият тавана
Заведох я на мивка още когато ми попадна в ръцете, защото ми беше известно, че е внос Австрия и кристалчетата сол отдолу не стоят без работа, буквално беше като на Пепеляшка каляската

...пъхнах едно момче в канала с пароструйката и половин час не го пуснах да излезе.
А между другото мотора никога не го бях мил до този понеделник
Наложи се защото един приятел го напръска с препарат, който разтваря всичко и маркуча беше неизбежен...резултата е страхотен

Много съм доволен. Няма абсолютно никакви грижи след измиването, само свещите трябва да се пазят малко повече.
Ще щракна няколко снимки за колегата