Отговори на тема
 Помощ за заключващ механизъм на предна врата Импреза'02 
Автор Съобщение

Постове: 2
Автомобил: Subaru Impreza 2.5
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,
Отскоро си купих Субару Импреза 2,5 комби ,между другото не съм в БГ .Купих я щото е 4х4 а тук в Канада си е необходимост. Колата е на около 217 хил . е ,като окачване е ок двигател ми прави проблеми със запалването при -25-28 но смених свещи и кабели и сега е ок. Та за помоща ,която ми трябва. Онзи ден си заключих колата с ключовете вътре , и като почна едно ръчкане за да отворя и си е..а май..та нещо издрънча и бравата от вън откъм шофьорската страна неможе вече да отваря. Днес свалих кората и открих ,че едно от лостчетата на механизма за отваряне е паднало ,само че незнам каде да го поставя ,та молбата ми е -някой имали схема на този лостов механизъм или на това как е устроена заключващата система ,за да мога да си оправя вратата. Колата е Субару Импреза 2,5 ТS 2002 г

Вто Мар 19, 2013 3:31 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 509
Автомобил: Дизелов
Рейтинг: 410
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
pinokio1972 написа:
прави проблеми със запалването при -25-28 но смених свещи и кабели и сега е ок.
ROFL
Честито, колега и много да те радва. Ето ти картинката:

Изображение

Вто Мар 19, 2013 6:51 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 831
Автомобил: Outback 2.5 CVT Limited
Рейтинг: 43
От звездите одобрен
Отговори с цитат
тази картинка е решението ти. Довечера мога да проверя в мануала вкъщи за степ бай степ дали има :). Тия дългите лостчета изпадат най често от дръжката.

При -25 градуса малко по трудно палят наистина :D

Вто Мар 19, 2013 10:03 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема