Отговори на тема
 Проблем с монтирането на БИ-Ксенон 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 111
Автомобил: Subaru/Forester/Impreza WRX
Телефон: 0892062008
Рейтинг: 5
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Колеги моля за възможно най-бързи отговори,защото не мога да си карам дзвера :D
Проблемите са следните :
Първо:Като вкл.Баласта към габарита имам къси и дълги на лупата(късите се вкл.като дам на габарит,а като къси ми се вкл.лапичката за дългите на таблото.)
Второ:Като свържа баластите към акумулатора имам само къси,като дам на дълги крушката изгасва(късите се вкл.като дам на габарит,а като къси ми се вкл.лапичката за дългите на таблото.)
Моля за помощ става въпрос за Subaru Impreza wrx wagon

Пет Апр 05, 2013 7:49 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1017
Автомобил: Volvo, Legacy 2.5 GT, A6 Allroad
Рейтинг: 70
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега, няма ли реле към този би-ксенон, което да управлява дългите, когато превключваш? Няма ли и книжка с инструкции?

Сря Апр 10, 2013 6:47 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 43
Рейтинг: 16
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Колега при Субару схемата на фаровете е по различна от стандартната. При повечето коли с крушки H4 се ползва обща маса и се подава (+) съответно за къси или дълги. При Субару, поне при тези модели на които съм попадал ( импреза 96 легаси 95) се ползва общ (+) и се подава маса съответно за къси и дълги. При аутбеците съм правил дневни светлини - дългите на 50% и помня че и при тях схемата беше нестандартна. Доколко е правилно това тяхно решение не знам. Та в твоя случай - няма да стане с готовия комплект - трябва се пренареди схемата и може би да се сложи някое друго реле. Ако не си решил проблема мога да помогна. Схемата долу е на импреза 96.

Прикачени файлове:
без име.JPG
без име.JPG [ 326.79 KiB | Прегледано 365 пъти ]
Пет Апр 19, 2013 8:46 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема