Отговори на тема
 Ангренажен комплект импреза 2.0 125к.с. 
Автор Съобщение

Постове: 57
Рейтинг: 91
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравейте колеги,
Предстои ми обслужване на Импреза-та (ангренажен комплект).
Знам, че тук се набляга на оригиналното и най-доброто за нашите автомобили, но все пак намерих вариант, който е доста по-евтин и искам да чуя и други мнения .... :) .
Става дума за комплект зъбен ремък на Contitech за Субару импреза 2.0 (125к.с.), 2003г. Цената му в mister-auto.bg в момента е 298лв (ремък,обтегач и всички ролки). Плюс водна помпа..примерно SKF, която е под 100лв излиза поне 150лв по-евтино от най-изгодния вариант, който аз открих (около 540лв за оригинални части в Balkan Parts). Интересува ме дали си струва да се икономисват тези 150лв при положение, че Continental/Contitech са чат-пат от приемливите заместители в областта на ремъците или не. И тези от mister-auto.bg що за птици са... :D , ако някой е купувал от тях.
Благодаря!
Поздрави!

Сря Май 07, 2014 6:45 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 198
Автомобил: subaru outback 2.5
Рейтинг: 24
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Колега на мен ми излезе всичко около 550 лв. Сложих ремъци гейтс и всичко друго оригинално. Пробега мисля че го даваха 80 000 км. или 48 месеца. За нещо което не се сменя често моя съвет е да инвестираш тези 150 лв повече. :good:

Чет Май 08, 2014 8:46 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1217
Автомобил: предишен: Impreza 2.0R
Рейтинг: 140
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Виж и колегите от форума, които се занимават с части. mimo13 и другите

сега:
    Daihatsu Sirion 4WD (full-fledged Justy)

Чет Май 08, 2014 5:08 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема