Отговори на тема
 Въпрос за задна щанга 
Автор Съобщение

Постове: 30
Автомобил: IMPREZA WRX 230 hp
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здр колеги. Става на въпрос за Импреза 2.5 Т ВРХ 2006г. Заминали са ми тампоните на задната стабилизираща щанга. Дали са същите като на предната, и ако не от каде мога да ги взема.Благодаря предварително

Сря Авг 28, 2013 6:40 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
цветомир марков написа:
Здр колеги. Става на въпрос за Импреза 2.5 Т ВРХ 2006г. Заминали са ми тампоните на задната стабилизираща щанга. Дали са същите като на предната, и ако не от каде мога да ги взема.Благодаря предварително

Не са същите, но не знам точно колко мм ти е щангата - 14-16 или т.н. Въведи ВИН номера си в този сайт и си намер оригиналния им номер на тия тампони.

http://www.auto-parts.spb.ru/webcat/SU/SU.mycat

Има колега (1040), който предлага полиуретанови такива - изкарват поне 100 000км и цената е като оригиналните горе-долу

Сря Авг 28, 2013 10:31 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема