|
|
|
Страница 1 от 1
|
|
Сваляне на панела на шофьорската врата на Импреза
| Автор |
Съобщение |
|
sanmartin84
Регистриран на: Вто Ное 19, 2013 5:36 pm Постове: 166 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Impreza 1.6GL AWD
Рейтинг: 21
|
|
Здравейте, имам проблем с копчетата за ел.стъклата, и подозирам че трябва да поразглобя вратата, пробвах вчера но имаше са няколко щипки обикалящи панела, един болт на пластмасовия детайл за затваряне на вратата и дотам...нито нагоре , нито надолу (не мога да сваля шофьорското стъкло). Някой да е имал такъв казус? Поздрави.
|
|
|
|
| Пет Ное 22, 2013 9:12 am |
|
|
|
I.V.O.L.V.E.R.
Регистриран на: Пет Фев 12, 2010 3:41 pm Постове: 24 Местоположение: гр. Кнежа обл. Плевен
Автомобил: Subaru Impreza 1.6i 93
Рейтинг: 0
|
|
Здравей колега! Свалял съм конкретната кора не веднъж, имах малък проблем с говорителя. 1. Отвивах болтчето което се намира на дъното на дръжката на вратата (може и да не се вижда ако има капаче) 2. Издърпваш леко кората за да се откачат щипките за които говориш има и горе до огледалото те са друг модел щипки 3. След като си освободил всичко издърпваш леко кората към теб и след това нагоре а после отзад буксите за панела на стъклата и говорителя защото може да са хванати със скоби за кората и това е. Успех и дано да съм помогнал!
_________________ Карай Субару, за да ти е мирна главата!
|
|
|
|
| Пон Ное 25, 2013 10:05 am |
|
|
|
sanmartin84
Регистриран на: Вто Ное 19, 2013 5:36 pm Постове: 166 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Impreza 1.6GL AWD
Рейтинг: 21
|
|
Благодаря за напътствието, ще се заема скоро и ще направя снимки, че да могат и други с подобен проблем да си го решават. Поздрави.
|
|
|
|
| Пон Ное 25, 2013 9:09 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|